"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
לאחר חשיפת "ישראל היום"

"פועלים ע"פ ערכי הקוראן": הח"כ מהציונות הדתית הטריל את רע"מ

בעקבות הפרסום על קידום תוכנית ממשלתית לתמיכה בלהט"ב, בין היתר במגזר הערבי, פרסם ח"כ אבי מעוז הודעה צינית: "מעודדים חיים חד-מיניים ומקדמים אג'נדה להט"בית"

, עודכן
0השמעה
ח"כ מנסור עבאס והשרה מירב כהן (ארכיון)

לאחר חשיפת "ישראל היום" על התמיכה בלהט"ב – המסר של הח"כ מהציונות הדתית לרע"מ: בהודעה בשפה הערבית, אבי מעוז פרסם היום (שלישי) הודעה צינית בשפה הערבית לחברי הקואליציה מהמפלגה של מנסור עבאס.

יו"ר מפלגת נעם התייחס בתגובה לפרסום כי השרה מרב כהן תעביר מיליוני שקלים לארגוני להט"ב במגזר הערבי: "תודה רבה לחברי הכנסת מרע"מ מנסור עבאס, וואליד טאהא, מאזן גנאים, ואימאן חטיב יאסין שתומכים בקהילה הלהט"בית במגזר הערבי, וכך מעודדים חיים חד-מיניים. כל הכבוד שאתם פועלים על פי הערכים של הקוראן, ומקדמים את האג'נדה הלהט"בית".

"תודה רבה". ח"כ אבי מעוז (ארכיון), צילום: אורן בן חקון

כזכור, רע"מ משתייכת לפלג הדרומי של התנועה האסלאמית, שמתנגדת בתוקף לקידום נושאים הקשורים ללהט"ב.

עם פתיחת חודש הגאווה, השרה לשוויון חברתי מירב כהן מקדמת לראשונה תוכנית לאומית של הממשלה לקידום הקהילה הגאה, בתקציב של כ־30 מיליון שקלים בכל שנה למשך שלוש שנים.

אני גאה לחשוף הבוקר את התוכניות שלנו לקידום הקהילה הגאה בישראל. מדובר בתוכנית שמתקדמת ב-3 זירות: ארצית, עירונית, ופעילות מול משרדי הממשלה. כך למשל יופנו למעלה מ-3 מיליון ש"ח לסיוע לקהילה הטרנסית בישראל, ויופנו תקציבים מיוחדים לטובת הקהילה הערבית הגאה. תודה לשותפי @NitzanHorowitz pic.twitter.com/q4Y4CgZyCs

— מירב כהן - Meirav Cohen 🟠 (@cohen_meirav) May 31, 2022

במסגרת התוכנית, ללהט"ב בחברה הערבית יוקצו יותר משני מיליון שקלים בשלוש השנים הקרובות. בין התוכניות - הכשרות והסברה לנותני שירות והתאמת מסגרות להט"ב בחברה הערבית; בינוי קהילה ברמה המחוזית דרך הפעלת קבוצות חברתיות; פיתוח יזמות ומנהיגות לאקטיביזם להט"בי בחברה הערבית; ומרכז מקוון עבור להט"בים ערבים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר