"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

במקביל לחגיגות איחוד ירושלים: כנס בכנסת לציון "55 שנות כיבוש"

ח"כ מוסי רז ממפלגת מרצ, וח"כ עאידה תומא-סלימאן מהרשימה המשותפת יזמו את ישיבת השדולה בהשתתפות שורה של ארגוני שמאל • "כבר 55 שנה שאנחנו שולטים, בניגוד למוסר, לצדק ולאינטרס שלנו ושלהם, על עם אחר", אמר ח"כ רז

, עודכן
0השמעה
מוסי רז. היה על הכוונת, צילום: אורן בן חקון

במקביל לחגיגות איחוד העיר ירושלים ומצעד הדגלים בשער שכם, חבר הקואלוציה, ח"כ מוסי רז ממפלגת מרצ, וח"כ עאידה תומא-סלימאן מהרשימה המשותפת, יזמו ישיבת שדולה שתציין בכנסת את "55 שנה לכיבוש" במקביל ל-55 השנים מאז איחוד ירושלים.

ישיבת השדולה תתכנס ביום רביעי בהשתתפות שורה של ארגוני שמאל מוכרים ביניהם: שוברים שתיקה, יש דין, הועד נגד עינויים, המוקד להגנת הפרט, לוחמים לשלום, רופאים לזכויות אדם, גישה, עמק שווה, רבנים לזכויות אדם ועוד.

"כבר 55 שנה שאנחנו שולטים, בניגוד למוסר, לצדק ולאינטרס שלנו ושלהם, על עם אחר", אומר ח"כ מוסי רז שיזם את השדולה.

עוד הוסיף: "השליטה הזו פוגעת בכל תחומי החיים של העם הפלשתיני, ועולה לשני העמים בחיים ובבטחון. זה כנראה הנושא הכי חשוב לחיינו כאן, ולכן הוא צריך להיות מושמע ומדובר גם בתוך הכנסת. תודה לארגוני זכויות האדם והמאבק בכיבוש החשובים שיקחו חלק באירוע".

עאידה תומא-סלימאן, צילום: אורן בן חקון

ח"כ עאידה תומא-סלימאן מסרה: "גזל אדמות, הרחבת התנחלויות, טרור מתנחלים, מעצרים ללא משפט, הרג מפגינים ומצור נפשע. אלו הם פני הכיבוש. אלו הם פניה של ישראל גם תחת "ממשלת השינוי". מתוך הכנסת חובה עלינו להזכיר לישראל ולעולם שמעגל האימה לא ייפסק כל עוד העם הפלשתיני חי תחת כיבוש ומצור. רק הקמת מדינה פלשתינית עצמאית לצד ישראל תבטיח חופש וביטחון לשני העמים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר