"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גבר בשנות ה-60 לחייו נהרג בתאונת דרכים בצפון

צוותי רפואה קבעו את מותו של הולך רגל שנפגע מרכב בכביש 79 סמוך לביר אל מכסור • המשטרה פתחה בחקירת נסיבות התאונה

,עודכן
זירת התאונה // צילום: דוברות המשטרה

הולך רגל בשנות ה-60 לחייו נהרג בתאונת דרכים קטלנית סמוך לכפר ביר אל מכסור שבצפון. על פי הדיווח, רכב פרטי פגע בו בכביש 79 מכיוון מערב למזרח.

עוד בנושא:

בן שמונה נפצע אנוש בהתהפכות טרקטורון

הקטל בדרכים: שני רוכבי אופניים נהרגו מפגיעת רכב במחלף הדרים שבשרון

אישה נהרגה בתאונה ליד צומת התשבי

גורמי רפואה שהגיעו לזירת התאונה, נאלצו לקבוע את מותו במקום. המשטרה חסמה את הכביש והכוחות מכווינים את התנועה. בוחני תאונות דרכים פתחו בחקירה לבירור חוקרים את נסיבות התאונה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר