"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
״ישראל היום״ מוביל בפער מובהק
עלייה מובהקת לחשיפת ״ישראל היום״ • העיתון מוביל עם שיעור חשיפה ממוצע של 31% ביום חול • גם בסוף השבוע ״ישראל היום״ בראש עם 31.9% חשיפה בממוצע • העורך הראשי, בועז ביסמוט: ״פועלים מתוך אמונה שעם ישראל ראוי לעיתונות פטריוטית ומקצועית״
בית דפוס "ישראל היום"| צילום: לירון מולדובן
סקר TGI קובע

״ישראל היום״ מוביל בפער מובהק

עלייה מובהקת לחשיפת ״ישראל היום״ • העיתון מוביל עם שיעור חשיפה ממוצע של 31% ביום חול • גם בסוף השבוע ״ישראל היום״ בראש עם 31.9% חשיפה בממוצע • העורך הראשי, בועז ביסמוט: ״פועלים מתוך אמונה שעם ישראל ראוי לעיתונות פטריוטית ומקצועית״

,עודכן
0השמעה

מובילים בגדול:עיתון "ישראל היום" ממשיך להיות העיתון המוביל במדינה, כך עולה מנתוני מדד TGI שמתפרסמים היום (שני). על פי המדד, "ישראל היום" ממשיך להוביל ב-2021 עם שיעור חשיפה לגיליון יום חול ממוצע של 31% לעומת 23.7% במהלך 2020.

מדובר בזינוק משמעותי לעומת שיעור החשיפה בימי חול של העיתון ב-2020 (23.7%). ידיעות אחרונות מפגר אחר "ישראל היום" בכ-7% עם חשיפה שנתית של 23.9%. הפער בין העיתונים ביום חול במונחים שנתיים הינו מובהק סטטיסטית. גם בעיתונות סוף השבוע, מוביל "ישראל היום" עם 31.9% במונחים שנתיים במהלך 2021 בהשוואה ל-24.8% ב-2020. שיעור החשיפה ב-2021 ל"ידיעות אחרונות" עומד על 29.8% בהשוואה ל-27.1% בשנת 2020. הפער בין העיתונים בסופ"ש במונחים שנתיים הינו מובהק סטטיסטית.

חלוקת עיתון של ישראל היום, בשנה שעברה,צילום: יהודה פרץ

בועז ביסמוט, העורך הראשי של "ישראל היום", מסר לאור הנתונים: "עיתון 'ישראל היום' ממשיך להוביל, בפער משמעותי על מתחריו, כעיתון המשפיע והנקרא ביותר בישראל, בימות החול ובסופי שבוע. אני מודה על האמון הרב שהציבור הישראלי מביע בנו וגאה בעיתונאים המוכשרים, ובכל הצוות שלנו, שפועלים מתוך אמונה שעם ישראל ראוי לעיתונות פטריוטית ומקצועית, המביאה לידי ביטוי את מגוון הקולות בחברה הישראלית".

עלייה כללית בחשיפה

עוד לפי הנתונים, ישנה עלייה כללית בחשיפה במונחים שנתיים לעומת 2020, אך ניכרת ירידה קלה במחצית השנייה של 2021 בהשוואה למחצית הראשונה לשנת 2021. במחצית השנייה של 2021 מוביל "ישראל היום" באופן מובהק עם חשיפה ביום חול ממוצע של 30.5% (ירידה לא מובהקת מ-31.5% במחצית הראשונה). "ידיעות אחרונות" רשם ירידה בחשיפה ל-22.5% לעומת 25.4% במחצית הקודמת.

בעיתונות סוף השבוע, מוביל "ישראל היום" עם שיעור חשיפה של 31.3% בינואר-יוני 2021 לעומת 32.5% במחצית הקודמת. "ידיעות אחרונות" רשם גם ירידה (אומנם לא מובהקת) בסוף שבוע ל-28.9% בהשוואה ל-30.8% במחצית הקודמת.

לקריאת הכתבה בשפה האנגלית -לחצו כאן >>

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו