"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מתחמם גם בדרום: שלל שריפות פרצו בעוטף עזה בגלל בלוני תבערה
שריפות קוצים פרצו באזור המועצה האזורית אשכול שבעוטף עזה • חוקר שריפות מכבאות והצלה קבע כי הן נגרמו כתוצאה מהפרחת בלוני תבערה מהרצועה • צוותי כיבוי פועלים במקום

Loading...

התחממות בדרום: שריפות פרצו כתוצאה משיגור בלוני תבערה // צילום: דוברות כבאות והצלה

מתחמם גם בדרום: שלל שריפות פרצו בעוטף עזה בגלל בלוני תבערה

שריפות קוצים פרצו באזור המועצה האזורית אשכול שבעוטף עזה • חוקר שריפות מכבאות והצלה קבע כי הן נגרמו כתוצאה מהפרחת בלוני תבערה מהרצועה • צוותי כיבוי פועלים במקום

איליה יגורוב
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שלל שריפות פרצו היום (שישי) באזור המועצה האזורית אשכול שבעוטף עזה, וחוקר שריפות קבע כי הלהבות התלקחו בעקבות בלוני תבערה שהופרחו מהרצועה. .

בין היתר, נרשמו שלוש שריפות נוספות ביער כיסופים, ושריפה נוספת ביער בארי. כוחות כיבוי, צוותי קק"ל וצוותי הביטחון היישוביים פועלים יחד כדי לכבות את השריפות.

שריפות בדרום בגלל בלוני תבערה, צילום: דוברות כבאות והצלה

השריפות הללו פרצו כמה שעות לאחר שיגורי הרקטות מדרום לבנון לצפון ישראל, במטח של ארגון הטרור חיזבאללה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...