"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נשיא אלמוני: ריבלין טייל בישראל בתחפושת
בשב"כ פרסמו תיעוד של הנשיא העשירי מיום שבו התהלך במשך שעות ברחבי המדינה בחזות שונה, כשהוא מלווה באנשי השב"כ, ומבלי שאיש הצליח לגלות את זהותו • ראו את התמונה: הייתם מזהים שמדובר באזרח מספר 1?
ריבלין | צילום: מארק ניימן / לע"מ

נשיא אלמוני: ריבלין טייל בישראל בתחפושת

בשב"כ פרסמו תיעוד של הנשיא העשירי מיום שבו התהלך במשך שעות ברחבי המדינה בחזות שונה, כשהוא מלווה באנשי השב"כ, ומבלי שאיש הצליח לגלות את זהותו • ראו את התמונה: הייתם מזהים שמדובר באזרח מספר 1?

לילך שובל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

עם פאה וזקן – ריבלין הפך לאנונימי ליום אחד:עם סיום כהונתו של הנשיא העשירי של ישראל, ראובן ריבלין, בשב"כ פרסמו תמונה מיום שבו טייל בליווי אנשי יחידת המבצעים של השירות כשהוא מחופש.

במשך שעות הסתובב ריבלין ברחבי המדינה בלי שאיש הצליח לזהות שמדובר בנשיא. בשירות ציינו כי הנשיא "נהנה מאלמוניות מוחלטת לצד אנשי המבצעים של השב"כ, אשר מתורגלים היטב בעבודה חשאית כ'מגן ולא יראה'".

ריבלין מחופש, צילום: תקשורת שב"כ

בשב"כ מסרו כי "עובדות ועובדי שירות הביטחון הכללי מודים לכבוד הנשיא על שנים של עשייה משמעותית למען מדינת ישראל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...