אופיר שריד, מנכ"ל ענקית הקניונים והנדל"ן לשעבר, נפטר ביום הולדתו

שריד, שעמד בראש מליסרון מאז 2019, יצא בתחילת החודש לחופשת מחלה וסיים את תפקידו בשבוע שעבר בשל נסיבות רפואיות • שריד הלך לעולמו בגיל 54

אופיר שריד, מנכ"ל לשעבר של מליסרון , ללא
אופיר שריד, מנכ"ל לשעבר של מליסרון | צילום: ללא

אופיר שריד, שכיהן עד יום חמישי האחרון כמנכ"ל מליסרון וכיו"ר החברה הבת אביב מליסרון, הלך היום (שני) לעולמו בגיל 54. הוא הותיר אחריו רעיה ושלושה ילדים. מליסרון הודיעה על פטירתו ומסרה כי עובדיה ומנהליה כואבים את לכתו.

שריד הצטרף למליסרון ב-2011 ושימש כסמנכ"ל הכספים שלה במשך כשמונה שנים. באוקטובר 2019 מונה למנכ"ל החברה, המחזיקה ומנהלת את רשת קניוני עופר ופועלת גם בתחומי המשרדים, פארקי ההייטק והמגורים. במהלך כהונתו הוביל את פיתוח פעילות המגורים של מליסרון, בין היתר באמצעות רכישת אביב מליסרון.

ב-2 בספטמבר הודיעה החברה כי שריד יצא לחופשת מחלה בשל נסיבות רפואיות. בשבוע שעבר, בעקבות הידרדרות במצבו, הודיעה על סיום כהונתו. סמנכ"ל הכספים אורן הילינגר מונה לממלא מקום המנכ״ל עד לאיתור מנכ"ל קבוע.

יו"ר דירקטוריון מליסרון ובעלת השליטה בחברה, ליאורה עופר, ספדה לו: "אני כואבת את לכתו בטרם עת של אופיר, שמעבר להיותו מנכ"ל מוערך, מקצועי ומוכשר, הוא היה לי לחבר אמת ושותף לחזון ולדרך. אופיר היה אדם ערכי ואהוב והוא ייחסר לי מאוד. פועלו ותרומתו הרבה ימשיכו ללוות את מליסרון גם בהמשך הדרך".

שחר תורג׳מן, נשיא איגוד לשכות המסחר: "הבשורה על פטירתו של אופיר שריד היא קשה מאוד וכואבת לנו ולי באופן אישי. אופיר היה מהמנהלים הבולטים והמשפיעים בענף הקמעונאות והנדל"ן בישראל, והוביל את מליסרון לאורך שנים במקצועיות, באחריות ובחזון. הייתה לי הזכות להאבק יחד איתו בתקופת הקורונה ולהכיר אדם ערכי, צנוע ומסור, קצין וג'נטלמן אמיתי, עם יכולות ניהול יוצאות דופן. תרומתו לענף הקניונים ולקהילה העסקית תיזכר עוד שנים רבות. אני שולח את תנחומיי הכנים למשפחתו ולקרוביו ולמשפחת קבוצת מליסרון".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר