"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אסי עזר חושף את הסוד של חייו: "זו מחלה של מפונקים"

הטאלנט של קשת סיפר בראיון ל"אולפן שישי" על ההתמודדות עם החרדה שמלווה אותו עוד מימי הצבא • "בלי טיפול הייתי נפרד מבעלי, בלי טיפול אני חושב שהיה קשה להביא ילדים לעולם"

,עודכן
0השמעה
אסי עזר. צילום: טל עבודי

"הרבה פעמים ביקשו ממני להתראיין ‫על נושא החרדה ותמיד סירבתי כי הרגשתי שאני לא יכול ‫לתת למישהו אחר לשלוט ‫באופן שבו הסיפור שלי יסופר", אמר אסי עזר בראיון ל"אולפן שישי" ששודר הערב (שישי) בערוץ 12.

"זה נחשב כאילו מחלה של מפונקים ‫ואני מבין את זה", אמר עזר למראיין איתי סגל תוך שהוא מתייחס לחרדה איתה הוא מתמודד.

"חרדה היא פחד, לחץ, כל מיני דברים". אסי עזר,צילום: אורן בן חקון

"מי שיש לו חרדות, ‫זה לא אומר שהחיים שלו ‫הם לא חיים טובים - בסוף חרדה היא פחד, לחץ, כל מיני דברים. אני אדם מאוד אופטימי ‫אבל מה שקורה לי בתוך הראש, ‫לפעמים, ‫הוא לא קשור למה שקורה בחוץ. ‫יכול להיות שעכשיו אתה תשב מולי ‫ואני בהתקף חרדה נוראי ‫ואתה אפילו לא תרגיש", אמר הטאלנט של קשת.

עזר סיפר על התסמינים של החרדה ואמר: "הייתה תקופה שבמשך איזה חצי שנה אני הייתי משוכנע שנתקע לי משהו בגרון שאכלתי, ואני לא יכול לבלוע. כל פעם שהייתי בולע, הייתי מרגיש שתקוע לי פה משהו. ואנחנו יושבים עם חברים, והם מדברים, ואני אומר: 'אני עוד שנייה נחנק'. אני מדבר איתך, וזה כל מה שאני חושב: 'אתה תיחנק, אתה תיחנק, ומה יקרה? יש פה אנשים, יראו שאתה מתעלף'. אלה המחשבות, ואז אתה הולך לרופא, ואתה אומר לו: 'אני נחנק'".

"בלי טיפול היינו נפרדים". אסי עזר ובעלו אלברט אסקולה,צילום: אינסטגרם

עזר התייחס גם לקושי לנהל זוגיות עם התקפי חרה ואמר: "בלי טיפול היינו נפרדים (הוא ובעלו אלברט אסקולה). בלי טיפול היה להורים שלי מאוד קשה איתי. בלי טיפול אני חושב שהיה קשה להביא ילדים לעולם. היה קשה לי להביא את האחריות הזאת וגם לא הייתי מצליח לעשות חצי מהדברים שהם ההישגים שאני הכי גאה בהם בשנים האחרונות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר