מפכ"ל המשטרה לשעבר משה קראדי התארח היום (שבת) בכנס שנערך ברשת "משען", שם חשף כי הוא נמצא בקשר עם המפכ"ל הנוכחי דני לוי ואף מייעץ לו.
לדברי קראדי, לשניים מערכת יחסים מורכבת שידעה תקופה ארוכה של נתק בעקבות הביקורת שמתח המפכ"ל לשעבר על תפקודו של המפכ"ל המכהן. "הייתי בהתחלה בקשר עם דני לוי", סיפר קראדי, "אחר כך היינו שנה בנתק כי הוא כעס עליי שהייתי מבקר אותו".
לאחרונה, כך על פי קראדי, הקשר עם לוי חודש ובתוכו גם מרכיב הייעוץ. "אני מזהה שינוי, אני מזהה שהוא מבין את מה שהוא לא הבין בהתחלה - שבעצם השר משחק בו", אמר קראדי כשהוא מתייחס לשר לביטחון לאומי איתמר בן גביר. הוא חשף כי לאחרונה התקשר אליו לוי באופן אישי כדי להביע מחאה על דברים שקראדי אמר בתקשורת.
קראדי נמנה על שורת קצינים ובעלי תפקידים בכירים לשעבר במשטרה, שמותחים ביקורת חריפה על התנהלותה של המשטרה תחת בן גביר. לאחרונה טען קראדי בנאום שנשא בהפגנה נגד הממשלה בתל-אביב, כי 400 קציני משטרה לשעבר מוטרדים מהשינויים שמבצע בן גביר בארגון.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
