"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
צפו בתיעוד

חרדים נקראו "לעורר מהומה" עקב מעצר עריק: ניידות ניזוקו, לוחם נפגע

מערכת ההתראות החרדית "צבע שחור" דיווחה אמש על עיכוב עריק חרדי וקראה לציבור להתקהל ולמנוע את מעצרו, מה שהוביל למהומות קשות • במהלך ההתקהלות התעמתו הפעילים עם כוחות המשטרה, ניידות ניזוקו ולוחם מג"ב נפצע באורח קל • במקביל, ניסו חרדים קיצוניים להגיע לביתו של קצין המשטרה הצבאית הראשי

,עודכן
0השמעה
הוזעקו למנוע מעצר עריק חרדי: מהומות בירושלים, שלוש ניידות ניזוקו ושוטר נפצע. צילום: 27א'

מערכת "צבע שחור", מערכת התראות טלפונית חרדית שנועדה להתריע בזמן אמת על ניסיונות מעצר של תלמידי ישיבות עריקים, דיווחה אמש על נסיון מעצר עריק חרדי בירושלים - וקראה לציבור החרדי - ולהגיע על מנת למנוע את המעצר. כתוצאה מכך, מהומומת פרצו, ניידות משטרה ניזוקו ולוחם מג"ב נפצע באורח קל.

מהומות בתחנת המשטרה עוז בירושלים עקב עיכוב עריק חרדי// השימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות היוצרים

עריק חרדי עוכב אמש בידי המשטרה. זאת לאחר שמפכ"ל המשטרה, סנ"צ דני לוי, הנחה לעכבו עד להגעת המשטרה הצבאית. העריק הובא לתחנת המשטרה עוז בירושלים, ובמקביל הוזעקו למקום הפעילים והמפגינים החרדים.

לוחם נפצע, ניידות ניזוקו

במהלך ההתקהלות התפתחה מהומה במקום, שכללה עימותים עם כוחות המשטרה. בין היתר ניזוקו שלוש ניידות, ולוחם מג"ב נפצע באורח קל במהלך האירועים. על פי ארגוני הסיוע לעריקים, הצעיר החרדי נעצר ובהמשך הועבר לידי המשטרה הצבאית.

במקביל, במהלך הלילה ניסו חרדים קיצוניים להגיע לביתו של הקמצ"ר (הקצין הראשי של המשטרה הצבאית). המשטרה, שנערכה מראש לאפשרות זו, הציבה מחסומים באזור ומנעה את הגעתם למקום.

מהמשטרה נמסר כי "שוטרי התחנה, לוחמי יס"מ ולוחמי משמר הגבול, פעלו באופן מיידי למניעת כניסת המתפרעים לשטח התחנה, הדיפתם ופיזורם, תוך שימוש בכוח ובאמצעים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר