"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חשד לרצח: גופת גבר אותרה באופקים עם סימני אלימות קשים

צוותי מד"א קבעו את מותו של הפצוע בזירה לאחר פעולות החייאה • כוחות המשטרה פתחו בחקירה וביצעו סריקות, ובתוך זמן קצר נעצרו חמישה חשודים במעורבות • על פי החשד, הרקע לאירוע פלילי

,עודכן
0השמעה
זירת רצח (אילוסטרציה). צילום: גדעון מרקוביץ'

גופת גבר בן 36 משגב שלום אותרה הערב (ראשון) ברחוב ז'בוטינסקי באופקים, ועליה פציעות חודרות. צוותי מד"א שהוזעקו למקום מצאו אותו ללא דופק וללא נשימה, ביצעו פעולות החייאה מתקדמות, אך נאלצו לקבוע את מותו בזירה.

תקיפה בחנות אופניים בתל אביב (ארכיון) // דוברות המשטרה

לפי מד"א, כוחות הרפואה מצאו את הפצוע מחוסר הכרה. פראמדיקית מד"א הדס קמלמן סיפרה: "כשהגענו למקום ראינו את הפצוע מחוסר הכרה וסובל מפציעות חודרות ומשמעותיות בגופו. התחלנו לבצע פעולות החייאה מתקדמות, שבסופן לא נותר לנו אלא לקבוע את מותו במקום".

במקביל, מתנדבי זק"א מרחב נגב - צוות אופקים פועלים בזירה בטיפול בגופה ובאיסוף הממצאים. מפקד זק"א אופקים, ישראל רווח, תיאר: "מדובר בזירה קשה מאוד. כשהגענו למקום ראינו גבר בן 36 ללא רוח חיים עם פציעות חודרות בגופו".

המשטרה עצרה חמישה חשודים במוערבות ברצח באופקים,צילום: דוברות המשטרה

כוחות המשטרה שהגיעו לזירה פתחו בחקירת נסיבות האירוע, אספו ראיות וממצאים וביצעו סריקות נרחבות לאיתור המעורבים. במשטרה עדכנו כי בתוך זמן קצר, בעקבות פעולות חקירה מהירות, נעצרו חמישה חשודים, תושבי אופקים, בחשד למעורבות באירוע.

עוד נמסר כי החקירה הועברה ליחידה המרכזית של מרחב הנגב, לאחר הערכת מצב שקיים מפקד המחוז הדרומי, ניצב חיים בובליל, וכי כלל כיווני החקירה נבדקים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר