"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תאונה קטלנית ליד קריית גת: בן 22 נהרג ושניים נפצעו קשה בהתהפכות רכב

שני הפצועים, בת 15 ובן 20, הובהלו במסוק לבית החולים • צוותי מד"א שפעלו בזירה: "ראינו רכב מרוסק עם שלושה לכודים"

,עודכן
0השמעה
זירת התהפכות הרכב בלכיש. צילום: דוברות מד"א

רכב התהפך לפנות בוקר (בין שישי לשבת) בשטח פתוח ליד קריית גת, סמוך ליער המלאכים. חובשים ופרמדיקים של מד"א, בשיתוף כוח רפואה של צה"ל שהגיע למקום, מצאו צעיר בן 22 עם חבלה רב מערכתית ונאלצו לקבוע את מותו בזירה.

במקביל, צוותי הרפואה העניקו טיפול רפואי ופינו במסוק צה"ל לבית החולים סורוקה בבאר שבע שני פצועים. השניים - נערה כבת 15, בהכרה עם חבלות בגב ובבטן, וגבר כבן 20, בהכרה עם חבלה רב מערכתית - הובהלו לבית החולים כשמצבם קשה.

צוותי רפואה בזירת התאונה בלכיש,צילום: תיעוד מבצעי מד"א

הפרמדיקים במד"א רונן שונם הלוי, נעם בן עוליאל ואיה ח'לאילה, סיפרו: "ראינו רכב מרוסק, הפוך על הצד כשבתוכו נלכדו שלושה פצועים. תוך כדי פעולות החילוץ, ביצענו בדיקות רפואיות בבן ה-22 אך לצערנו הרב נאלצנו לקבוע את מותו. יחד עם צוותי הרפואה של צה"ל, הענקנו טיפול רפואי לנערה וגבר שנפצעו, ופינינו אותם בפינוי מוסק לבית החולים כשמצבם יציב".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר