"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מכירת חמץ אונליין: כך תעשו זאת לקראת פסח
הרבנות הראשית והמערך הדיגיטלי מאפשרים מכירת חמץ מקוונת מהארץ ומהעולם • המועד האחרון: ערב חג הפסח בשעות הבוקר
טקס מכירת החמץ. צילום: ללא

מכירת חמץ אונליין: כך תעשו זאת לקראת פסח

הרבנות הראשית והמערך הדיגיטלי מאפשרים מכירת חמץ מקוונת מהארץ ומהעולם • המועד האחרון: ערב חג הפסח בשעות הבוקר

יעקב הרשקוביץ
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

לקראת חג הפסח, מתאפשר גם השנה לבצע מכירת חמץ באופן מקוון, ללא צורך בהגעה פיזית. השירות מופעל בשיתוףהרבנות הראשית לישראלומערך הדיגיטל הלאומי, ומיועד לציבור בארץ ובחו"ל.

מכירת חמץ היא הליך הלכתי שנועד למנוע מעבר על איסור "בל יראה ובל ימצא" במהלך ימי החג. במסגרת התהליך, ממנים המשתתפים את הרבנים כשליחים למכירת החמץ לאדם שאינו יהודי, כך שהחמץ יוצא מרשותם למשך החג, אך נשאר מאוחסן במקום סגור ומסומן.

טקס מכירת חמץ (ארכיון)

את מכירת החמץ המרכזית מבצעים הרבנים הראשיים לישראל בטקס רשמי בבית הרבנות הראשית, הכולל גם את כלל החמץ שנמכר באמצעות הטפסים המקוונים.

לביצוע מכירת חמץ אונליין

המועד האחרון לביצוע המכירה דרך השירות הדיגיטלי נקבע לערב פסח, 1 באפריל, בשעה 11:20.

לצד זאת, ברבנות מדגישים כי הציבור מתבקש להקפיד לאחסן את החמץ שנמכר במקום סגור ומסומן עד לאחר סיום חג הפסח.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...