"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"נמצאים ברגעים רגישים": הנשיא מתייחס למצב - ומעביר ביקורת על ספרד

נשיא המדינה, יצחק הרצוג, דיבר על התפתחויות הביטחוניות במהלך ביקור בקריית הכבאות וההצלה בראשון לציון: "חשוב לחזק את כוחות ההצלה"

,עודכן
0השמעה
הביקור של הנשיא בתחנה בראשון לציון. צילום: איציק סבן

נשיא המדינה, יצחק הרצוג, התייחס היום להתפתחויות הביטחוניות באזור ואמר כי ישראל נמצאת בתקופה רגישה ומורכבת. לדבריו, "אנחנו בתקופה טובה יחסית, אבל האתגרים קיימים כל הזמן. יש איומים ולכן צריך להיות דרוכים ולחזק את כוחות ההצלה".

הרצוג, אמר את הדברים במהלך ביקור בקריית הכבאות וההצלה בראשון לציון.

הנשיא הרצוג בדרך למרחב מוגן במהלך ביקור בנציבות הכבאות // כב"ה

הרצוג התייחס גם למתיחות בגבול הצפון ואמר כי “אנחנו נמצאים ברגעים רגישים בכל מה שקשור ללבנון. אנחנו לא מתכוונים למצמץ מול האיומים של חזבאללה”.

לצד זאת ציין כי ממשלת לבנון נקטה “צעד אמיץ וחשוב בשעות האחרונות” בכל הנוגע לפעילות משמרות המהפכה האסלאמית בשטחה.

עוד אמר הנשיא כי קיימת קואליציה בינלאומית שמטרתה להתמודד עם האיום האיראני. “יש קואליציה שמטרתה לבלום את הרשע מאיראן. אנחנו רואים מדינות שתומכות בכך, ומנגד מדינות שפועלות באופן שקשה להבין”.

בהקשר זה מתח ביקורת גם על ספרד ואמר כי היא "לא רק שאינה ממלאת את חלקה במסגרת נאט״ו, אלא גם משחקת משחק מוזר ובלתי נתפס".

נציב כבאות והצלה אמר: "אנחנו עם אורח רוח, מוטיבציה גבוהה ונצליח״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר