"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
צפו: קריאות נאצה לחייל צה"ל במהלך הפגנת החרדים בי-ם
במהלך הפגנה נגד מעצרי העריקים החרדים, המפגינים חסמו בגופם צירי תנועה ופסי הרכבת, תוך גרירת פחי אשפה וגדרות ברזל • המשטרה הפעילה מכתז"ית • בעקבות החסימות, מספר תחנות הרכבת הקלה הושבתו לחלוטין
הפגנת חרדים ירושלים. צילום: ללא
צפו

צפו: קריאות נאצה לחייל צה"ל במהלך הפגנת החרדים בי-ם

במהלך הפגנה נגד מעצרי העריקים החרדים, המפגינים חסמו בגופם צירי תנועה ופסי הרכבת, תוך גרירת פחי אשפה וגדרות ברזל • המשטרה הפעילה מכתז"ית • בעקבות החסימות, מספר תחנות הרכבת הקלה הושבתו לחלוטין

,עודכן
0השמעה
[object Object]

חרדים קיצוניים הפגינו הערב (רביעי) בכיכר השבת בירושלים ובצומת שילת, נגד מעצריהעריקים החרדים. לאחר התפרעויות שהובילו לחסימות צירי תנועה והשבתה של תחנות רכבת קלה בירושלים - המשטרה פיזרה את ההפגנה והסדר שב על כנו. כמו כן, בתיעוד חדש שנחשף לאחר פיזור ההפגנה, נראה חייל צה"ל הולך באזור כיכר זקס, כאשר המוני חרדים זועקים לעברו ומוחאים כפיים.

"רוצה לרצוח את נתניהו": ההודעה ללפיד הובילה למעצר תלמיד הישיבה

קריאות נאצה אל עבר חייל צה"ל במהלך הפגנות החרדים בירושלים // דודון

חרדים קיצוניים מפגינים נגד מעצרי העריקים החרדים בכיכר השבת // ללא קרדיט

במהלך המחאה בירושלים, המפגינים חסמו בגופם את צירי התנועה ופסי הרכבת, תוך גרירת פחי אשפה וגדרות ברזל. בעקבות זאת, כוחות המשטרה שפעלו במקום הפעילו מכתז"ית כדי לפזר את ההתקהלות על פסי הרכבת הקלה.

הפגנה נגד מעצרי העריקים: החרדים חוסמים את הרכבת הקלה בירושלים // יהוידע בן ציון

כמו כן, רכבת ישראל עדכנה מוקדם יותר כי בעקבות החסימות - מספר תחנות הרכבת הקלה הושבתו לחלוטין. בין התחנות: גבעת התחמושת לתחנת העירייה. הרכבת תפעל במתכונת שירות חלקי בין התחנות: נווה יעקב - צפון עד גבעת התחמושת ומתחנת העירייה עד הדסה עין כרם. עם פינוי המסילות, תשוב הרכבת הקלה לפעילות סדירה לאורך כל הקו האדום.

הציר נפתח מחדש לתנועת כלי רכב, הכוחות פועלים להשבת תנועת הרכבות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו