"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"לא ניקח סיכון": אחרי ההצתה - סניף אוטלו בהרצליה לא נפתח בשבת
בעקבות ההצתה, פרסמה הנהלת הרשת הודעה על סגירת הסניף בשבת: "בחודשים האחרונים סניף גלידת אוטלו שלנו חווה שלושה אירועים חמורים של אלימות ושבירת חלונות - ובאירוע האחרון גם הצתה של העסק" • "איננו מוכנים לקחת על עצמנו את האחריות שבהפעלת העסק בשבת"
הגלידריה "אוטלו" בהרצליה שהוצתה. צילום: גדעון מרקוביץ'

"לא ניקח סיכון": אחרי ההצתה - סניף אוטלו בהרצליה לא נפתח בשבת

בעקבות ההצתה, פרסמה הנהלת הרשת הודעה על סגירת הסניף בשבת: "בחודשים האחרונים סניף גלידת אוטלו שלנו חווה שלושה אירועים חמורים של אלימות ושבירת חלונות - ובאירוע האחרון גם הצתה של העסק" • "איננו מוכנים לקחת על עצמנו את האחריות שבהפעלת העסק בשבת"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

בחודש דצמבר נופצו חלונות הגלידריה "אוטלו" פעמיים בתוך שבוע. בשבוע שעבר הוצת העסק במרכז העיר הרצליה.זו הייתה הפעם השלישית שבה הגלידריה היא מטרה לוונדליזםבחודשיים האחרונים.

הגלידריה "אוטלו" בהרצליה שהוצתה,צילום: גדעון מרקוביץ'

בעקבות ההצתה, פרסמה אתמול (שישי) הנהלת הרשת הודעה על סגירת הסניף בשבת. "בחודשים האחרונים סניף גלידת אוטלו שלנו חווה שלושה אירועים חמורים של אלימות ושבירת חלונות - ובאירוע האחרון גם הצתה של העסק. לפי ההערכה, האירועים התרחשו על רקע העובדה שבחרנו להפעיל את העסק בשבת. אנחנו מאמינים במדינת חוק ובחופש לעבוד ולהתפרנס בכבוד. עם זאת, כל עוד המצב נמצא בטיפול הרשויות, ועד שתובטח לנו סביבה בטוחה, ללקוחותינו, לעובדינו ולתושבים סביבנו, איננו מוכנים לקחת על עצמנו את האחריות והסיכון שבהפעלת העסק בשבת".

עוד הוסיפו: "אנו מצפים וממתינים שהרשויות יטפלו בנושא באופן שיאפשר לנו לחזור לפעילות מלאה ובטוחה בהקדם האפשרי".

תושבים בעיר הביעו כעס על סגירת הסניף בשבת. "סגירת הסניף בשבתות הוא ניצחון לקיצוניים", אמר אחד התושבים. "מעשי האלימות נועדו לגרום להנהלה לסגור והתוצאה הושגה. אסור שזה יקרה. אם הנושא לא יטופל נמצא את כל העסקים בהרצליה סגורים בשבת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו