"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"ריקוד האזיקים": המחווה החדשה לעריקים בחתונות החרדים
ההקצנה במגזר החרדי • בתיעוד מחתונה, נראים חסידים רוקדים עם אזיקים על הידיים לצלילי השיר “בשלטון הכופרים אין אנו מאמינים”
ריקוד "האזיקים". צילום: הפרגוד

"ריקוד האזיקים": המחווה החדשה לעריקים בחתונות החרדים

ההקצנה במגזר החרדי • בתיעוד מחתונה, נראים חסידים רוקדים עם אזיקים על הידיים לצלילי השיר “בשלטון הכופרים אין אנו מאמינים”

,עודכן
0השמעה
[object Object]

סרטון חדש שנחשף היום (שלישי) ממחיש את ההקצנה בתוך המגזר החסידי על רקע משבר הגיוס. בתיעוד מתוך חתונה, נראים חסידים רוקדים עם אזיקים על הידיים לצלילי השיר “בשלטון הכופרים אין אנו מאמינים”.

כמחווה לעריקים: ריקוד "האזיקים" בחתונה חרדית // הפרגוד

אמנם לא מדובר בתמונת מצב של כלל הציבור החרדי, אבל היא כן תמונה שמשקפת תהליך עומק שבו גורמים קיצוניים כבר אינם שוליים בלבד, אלא נוכחותם והשפעתם בשיח הציבורי ובסמלים הולכות ומתרחבות.

בשבוע האחרון, ארגון הפועל בקרב צעירים חרדים שאינם מתייצבים לשירות צבאיהדפיס כ-250 אלף מדבקות עם הכיתוב “עריק גאה”, במטרה לעודד תחושת שייכות וגאווה בקרב עריקים חרדים. על פי הארגון, המדבקות מיועדות להצבה על טלפונים ניידים בתוך מגני הטלפון כסימן היכר משותף וכדרך לחיזוק המורל.

מדבקות עם הכיתוב "עריק גאה",צילום: ללא

אתמול (שני) יצאו אלפי מפגינים חרדים לצמתים מרכזיים בישראל. בעקבות המחאות, המשטרה חסמה את כביש 4 ממחלף אלוף שדה עד מחלף אם המושבות לשני הכיוונים. גם מחלף גבעת שמואל נחסם לתנועה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו