"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"די להפקרה": הפגנת ענק של הציבור הערבי בתל אביב
ההפגנה תתקיים ביום שבת, ה-31 בינואר • ח״כ איימן עודה קרא לציבור להגיע: "‏כל מי שרואה את עצמו שותף למאבק על החיים של כולנו חייב להתייצב"
הפגנת ענק של החברה הערבית מתקיימת בסכנין, השבוע. צילום: רע"מ

"די להפקרה": הפגנת ענק של הציבור הערבי בתל אביב

ההפגנה תתקיים ביום שבת, ה-31 בינואר • ח״כ איימן עודה קרא לציבור להגיע: "‏כל מי שרואה את עצמו שותף למאבק על החיים של כולנו חייב להתייצב"

מישל מכול
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

"די למדיניות ההפקרה":ועדת המעקב העליונה של הציבור הערבי הודיעה על קיום הפגנת ענק ביום שבת, ה-31 בינואר, בתל אביב. זאת במחאה נגד האלימות והפשיעה המשתוללות בחברה הערבית. מיקום ההפגנה המדויק טרם פורסם.

עשרות אלפי מפגינים בסכנין, השבוע, צילום: ללא קרדיט

ח״כ איימן עודה קרא לציבור להגיע: "‏ההפגנה בסכנין ביום חמישי האחרון הייתה רק תחילתו של מאבק היסטורי, עממי, בלתי מתפשר ובלתי אלים. כ-100,000 אזרחים יצאו לרחובות כדי להגיד די לפשע המאורגן ולמדיניות ההפקרה של הממשלה כלפי החברה הערבית.

"‏כל מי שרואה את עצמו שותף למאבק על החיים של כולנו חייב להתייצב. ‏כי זהו מאבק משותף, ואנחנו צריכים להיאבק ביחד!״

גם מפלגת חד״ש קראה לציבור הרחב, לרבות איגודי העובדים, ארגוני חברה אזרחית, למנהיגי המחאה, לאנשי אקדמיה ותרבות להצטרף להפגנה, "זהו מאבק משותף על החיים, על הביטחון ועל העתיד שלנו".

והוסיפו: "האלימות והפשיעה בחברה הערבית אינן בעיה של מגזר אחד, אלא תוצאה של מדיניות הפקרה ממושכת מצד המדינה. כאשר המדינה מפקירה אזרחים, הפשיעה משתוללת והחברה כולה משלמת את המחיר. זהו מאבק אזרחי בדרכי שלום למען הזכות הבסיסית לחיים, לביטחון ולשוויון בפני החוק".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...