"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
המסע להנצחת סרן נריה זיסק ז"ל: "זקוקים לכם עכשיו"
סרן נריה זיסק ז"ל לחם במשך חודשיים וחצי ברצועת עזה, ונהרג בירי צלף • משפחתו החליטה, בעזרת קמפיין מימון המונים, להקים בית כנסת חדש כדי להנציח את שמו • הקמפיין הגיע ליומו האחרון, ולמשפחה חסרים עוד כ-80 אלף שקלים כדי להגיע ליעד • אביו של הלוחם מבקש את עזרת הציבור: "חשוב לי מאוד שתהיו שותפים למיזם"
נריה זיסק ז"ל. קצין השריון שנפל במלחמה, בגיל 24. צילום: באדיבות המשפחה

המסע להנצחת סרן נריה זיסק ז"ל: "זקוקים לכם עכשיו"

סרן נריה זיסק ז"ל לחם במשך חודשיים וחצי ברצועת עזה, ונהרג בירי צלף • משפחתו החליטה, בעזרת קמפיין מימון המונים, להקים בית כנסת חדש כדי להנציח את שמו • הקמפיין הגיע ליומו האחרון, ולמשפחה חסרים עוד כ-80 אלף שקלים כדי להגיע ליעד • אביו של הלוחם מבקש את עזרת הציבור: "חשוב לי מאוד שתהיו שותפים למיזם"

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

משפחתו שלסרן נריה זיסקז"ל, לוחם שנפל ברצועת עזה ב-27 בדצמבר 2023 בעקבות ירי צלף, החליטה להנציח את זכרו על ידי הקמת "משכן נריה", בית כנסת על שמו. היום (רביעי) זהו היום האחרון של גיוס ההמונים - והמשפחה קוראת לעזרת הציבור.

הפרויקט המיוחד של משפחת הלוחם שנפל בעזה: "שבר את תקרת הזכוכית"

״משכן נריה״%3A משפחת הלוחם שנפל מרימה בית כנסת להנצחתו %2F%2F ערוץ 13

סרן נריה זיסק נפל ברצועת עזה בעקבות ירי צלף, לאחר שהטנק של חטיבה 401 שהיה בפעילות מבצעית בשכונת דרג' תופאח בצפון רצועת עזה הסתבך בנסיעתו וזיסק התנדב לצאת החוצה לפתור את התקלה, כאשר המ"פ מחפה עליו. מחבל חמאס, צלף שהיה באזור, פגע בנריה והרג אותו במקום.

"חילוץ תחת אש"

מפקד הפלוגה שהיה עימו נפצע בינוני. אביו של נריה, ישראל, סיפר כי חבריו של נריה חילצו את בנו ואת המ"פ בגבורה גדולה. "זה היה חילוץ תחת אש", הוא מספר, "שני החיילים שנשארו בטנק חילצו את נריה שנפל, הכניסו אותו ואת המ"פ שנפצע בינוני ואת הטנק מחוץ לשדה הלחימה". המחבל בן העוולה חוסל.

״משכן נריה״: משפחת הלוחם שנפל מרימה בית כנסת להנצחתו,

בית הכנסת שמקימה המשפחה עתיד לקום בקריית מלאכי, בשכונה חדשה בשם נאות הכפר, בה נכון להיום התושבים מתפללים באוהל בלבד. "עד כה, השגנו למעלה מ-320 אלף שקל - וחסרים לנו 80 אלף שקל כדי להגיע ליעד שהוא 400 אלף שקל", הסביר ישראל . "המשפחה והחברים מבקשים להנציח את זכרו בהקמת בית הכנסת 'משכן נריה'. חשוב לי מאוד שתהיו שותפים".

לתרומה למיזם ההנצחה היכנסו לקישור

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...