"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
גבעת זאב מתחמשת בטכנולוגיה: 4.7 מיליון שקלים למערך מצלמות אבטחה חדיש
התקציב מיועד לפריסת מערך מצלמות חכם בתוך העיר עצמה, במטרה להגביר את המוגנות ברחובות ובמרחבים הציבוריים • בפרויקט נוסף שנמצא בימים אלו בשלבי סיום, הותקנו מצלמות "מרכיבי ביטחון" המקיפות את היישוב כולו ומספקות מעטפת הגנה היקפית
גבעת זאב. צילום: רויטרס

גבעת זאב מתחמשת בטכנולוגיה: 4.7 מיליון שקלים למערך מצלמות אבטחה חדיש

התקציב מיועד לפריסת מערך מצלמות חכם בתוך העיר עצמה, במטרה להגביר את המוגנות ברחובות ובמרחבים הציבוריים • בפרויקט נוסף שנמצא בימים אלו בשלבי סיום, הותקנו מצלמות "מרכיבי ביטחון" המקיפות את היישוב כולו ומספקות מעטפת הגנה היקפית

יותם דשא
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

​מועצת גבעת זאב בצעד משמעותי לחיזוק הביטחון האישי ביישוב. בישיבת המליאה אושר תקציב נרחב של 4.7 מיליון שקלים, שיוקדש כולו להצבת מצלמות אבטחה מתקדמות בנקודות מפתח. התוכנית זכתה לתמיכה גורפת של חברי המועצה, כאשר למעט נמנע אחד, כולם הצביעו בעד המהלך.

חמישה מאבטחים מגבעת זאב נעצרו בחשד שהבריחו מאות שב"חים לישראל%2F%2F דוברות המשטרה

התקציב הנוכחי מיועד לפריסת מערך מצלמות חכם בתוך העיר עצמה, במטרה להגביר את המוגנות ברחובות ובמרחבים הציבוריים. מהלך זה מתווסף לפרויקט משלים שנמצא בימים אלו בשלבי סיום, התקנת מצלמות "מרכיבי ביטחון" המקיפות את היישוב כולו ומספקות מעטפת הגנה היקפית.

הפרויקט הכולל יבוצע בהתאם להמלצות מקצועיות של יועץ ביטחון, שבחן את הצרכים הייחודיים של גבעת זאב. השילוב בין המצלמות ההיקפיות למצלמות הפנים-עירוניות החדשות ייצור רשת ביטחון טכנולוגית רציפה, שתאפשר מעקב, מניעה ותגובה מהירה לאירועים חריגים מכל סוג.

גבעת זאב, צילום: אורן בן חקון

​ראש המועצה, יוסי אסרף, הדגיש את חשיבות המהלך עבור התושבים: "אנחנו רוצים להעניק לתושבים שלנו איכות חיים וביטחון. כרשות, חובתנו לראות מה קורה בעיר בכל רגע נתון ולתת מענה ראוי לצרכי השטח".

​העבודות להתקנת המערכות החדשות בתוך השכונות צפויות להתחיל בתקופה הקרובה, ובמועצה מאמינים כי השדרוג הטכנולוגי הכפול ישפר משמעותית את תחושת השקט הנפשי של המשפחות בגבעת זאב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...