"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

משפחת מרדכי נפרדת מאב המשפחה שנרצח בפיגוע: "איש של דת וערכים"

שמשון מרדכי בן ה-68 נדרס למוות על ידי המחבל, שב"ח מכפר קבאטיה, בפיגוע הקטלני שהתרחש בבית שאן • משפחתו מסרה כי הצער עמוק וכואב, נפלה עלינו מכה קשה וגדולה" • "הוא היה איש ערכים, איש משפחה במלוא מובן המילה, אדם שתמיד דאג שלא יחסר לנו דבר"

,עודכן
0השמעה
שמשון מרדכי מבית שאן הנרצח אתמול בפיגוע. צילום: זק"א

לאחר ששמשון מרדכי בן ה-68 נדרס למוותעל ידי המחבל, בפיגוע הקטלני שהתרחש אתמול (שישי) בבית שאן, משפחתו מסרה הערב (מוצ"ש) כי "הצער עמוק וכואב, נפלה עלינו מכה קשה וגדולה".

אביב נדקרה בתחנת האוטובוס, שמשון נדרס למוות: הנרצחים בפיגוע המשולב בצפון

תיעוד זירת הפיגוע בעפולה \ השימוש נעשה לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

בפיגוע שאירע אתמול, המחבל, שב"ח תושב קבאטיה, דרס את מרדכי באמצעות רכב גנוב סמוך לבית שאן - והמשיך ודרס אנשים בתל יוסף שליד עפולה. לאחר מכן פגע ברכב ודקר למוות נערה בת 18 - אביב מאור מעין חרוד.

"איש משפחה לתפארת"

משפחתו של שמשון מרדכי מסרה: ״אנחנו נמצאים בצער עמוק וכאב גדול על רציחתו של אבינו בפיגוע רצחני. בשלב זה איננו מעוניינים להתראיין. אבינו, שמשון, היה קודם כל אבא שלנו וסבא אוהב לששת נכדיו. הוא היה נשוי לאמא שלנו שרה במשך 42 שנים של זוגיות, אהבה ושמחה גדולה, וביחד הם גידלו משפחה לתפארת.

שמשון מרדכי מבית שאן הנרצח אתמול בפיגוע,צילום: ללא קרדיט

"הוא היה איש ערכים, איש משפחה במלוא מובן המילה, אדם שתמיד דאג שלא יחסר לנו דבר. איש דת, שומר מצוות, שחי חיים של נתינה, אמונה ואהבת אדם. נפלה עלינו מכה קשה וגדולה. אנו מבקשים לכבד את האבל והכאב של המשפחה בתקופה זו״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר