"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"אח שלנו נרצח": הנעדר משה צברי הוא האדם שגופתו נמצאה בבור ביער

השוטרים וחוקרי הזיהוי הפלילי שהגיעו ליער המלאכים סמוך לקרית גת החלו באיסוף ממצאים ובדיקת נסיבות האירוע • הגופה תשלח לבדיקה במכון לרפואה משפטית • צו איסור פרסום הוטל על הפרשה

,עודכן
0השמעה
האזור שבו נמצאה הגופה בתחתית בור. צילום: דוברות המשטרה

שוטרי תחנת קרית גת פתחו היום (שלישי) בחקירה לאחר שאותרה גופתו של הנעדר מירושלים משה צברי (29) בבור עמוק בשטח פתוח ביער המלאכים, סמוך לקרית גת וליישוב כפר זוהרים.

הזירה בה נמצאה גופת אדם בתחתית בור// דוברות המשטרה

השוטרים וחוקרי הזיהוי הפלילי שהגיעו למקום החלו באיסוף ממצאים ובדיקת נסיבות האירוע. הגופה תשלח לבדיקה במכון לרפואה משפטית.

הפוסטים לחיפושים אחר משה צברי,צילום: .
הפוסט של אחיו של משה צברי. "אח שלנו נרצח!",צילום: .
משה צברי, הנעדר שגופתו אותרה בתחתית בור ביער המלאכים ליד קרית גת,צילום: .
חילוץ הגופה מהבור ביער ליד קרית גת,צילום: דוברות כב"ה

לבקשת חוקרי היחידה המרכזית ממחוז ירושלים, בית משפט השלום הוציא צו איסור פרסום בעניין חקירת החשד לרצח. על פי הצו, חל איסור על פרסום כל פרט מפרטי החקירה, וכל פרט העלול לזהות את החשודים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר