"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
גם אתם קיבלתם "זימון לחקירה" במשטרה? יש לזה הסבר
המשטרה מזהירה ממייל כוזב ובו "התראה אחרונה לפני זימון אישי לחקירה" • במשטרה מבהירים כי מדובר בהודעת כזב ולא בפנייה רשמית ומזכירים לא ללחוץ על קישורים או להוריד קבצים לא מוכרים
פישינג. אילוסטרציה. צילום: Getty Images

גם אתם קיבלתם "זימון לחקירה" במשטרה? יש לזה הסבר

המשטרה מזהירה ממייל כוזב ובו "התראה אחרונה לפני זימון אישי לחקירה" • במשטרה מבהירים כי מדובר בהודעת כזב ולא בפנייה רשמית ומזכירים לא ללחוץ על קישורים או להוריד קבצים לא מוכרים

,עודכן
0השמעה
[object Object]

אזהרה לציבור:מייל כוזב בו נכתב כי נשלחה "התראה אחרונה בנוגע לזימון אישי לחקירה" - אינו מהמשטרה. במייל, שנשלח כביכול ממחלקת החקירות, נכתב: "בהתאם להנחיות המערכת, נפתח נגדך תיק אישי הדורש בירור מיידי. נא לעיין בפרטי הזימון ולפעול בהתאם. שים לב: אי תגובה עלולה להיחשב כהפרה חמורה של הנחיות".

"לאחרונה התקבלו פניות מהן עולה כי נשלחו לציבור הודעות במייל או הודעות טקסט עם הכיתוב 'הודעה חשובה בנוגע לזימון אישי לחקירה' ובה קישור המוביל לעיון בפרטי הזימון באופן מקוון".

הודעת הכזב,צילום: דוברות המשטרה

במשטרה מבהירים כי מדובר בהודעת כזב ולא בפנייה רשמית. "מדובר בניסיון הונאה או fishing". עוד נמסר כי "הקישור המצורף להודעה מוביל לדף מזוייף הנחזה לדף לעיון בפרטי הזימון בכל מקרה בו עולה חשד כי מדובר בפניה כוזבת וחשש לניסיון דיוג"

במשטרה מזכירים שאין ללחוץ על קישורים מצורפים, להוריד קבצים למחשב ויש לחסום את כתובת המייל או המספר ששלח את ההודעה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו