"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ראשי הרשויות של עוטף עזה במחאה מול משרד האוצר: "פגיעה אנושה ביכולות השיקום''

הממשלה צפוייה לקצץ כעשרה אחוזים מתקציב מנהלת תקומה, היקף קיצוץ של כ-300 מיליון שקלים, זאת בנוסף לקיצוצים שכבר בוצעו בעבר • ברשויות העוטף מזהירים כי צעד כזה יפגע ישירות ביכולת השיקום והפיתוח

,עודכן
0השמעה
משרד האוצר בירושלים. צילום: אורן בן חקון

ראשי רשויות של עוטף עזה הקימו היום (חמישי) מחאה מול משרד האוצר בירושלים, במחאה על הכוונה לקצץ באופן משמעותי מתקציבי מנהלת תקומה. על פי הערכות, הממשלה צפוייה לקצץ כעשרה אחוזים מתקציב המנהלת, היקף קיצוץ של כ-300 מיליון שקלים, זאת בנוסף לקיצוצים שכבר בוצעו בעבר. לטענתם זו "פגיעה אנושה ביכולת לשקם את העוטף''.

ברשויות העוטף מזהירים כי צעד כזה יפגע ישירות ביכולת השיקום והפיתוח לאחר אירועי 7 באוקטובר ומבטאים פגיעה אנושה באמון הציבור.

פרויקט ניר עוז - ביתם של שפרה נוי // משה בן שמחון

ראשי הרשויות: אלון דוידי, ראש עיריית שדרות, אורי אפשטיין ראש מועצת שער הנגב, איתמר רביבו, ראש מועצת חוף אשקלון, מיכל עוזיהו ראש מועצת אשכול ותמיר עידאן ראש מועצת שדות נגב, הדגישו, כי: ״תקציבי תקומה אינם משרד ממשלתי וההתייחסות אליהם מחייבת החרגה. התקציבים הובטחו וחוקקו בחוק וקיצוץ בתקציבים משמעותו פגיעה בליבה של היכולת לחיות כאן״.

ראשי הרשויות קוראים לעצור מיידית את כוונת הקיצוץ ולהבטיח תקצוב מלא, רציף וארוך טווח להמשך יציבותו ושגשוגו של העוטף.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר