תגלית פותחת בימים אלה את עונת החורף 2025, שבמסגרתה יגיעו לישראל כ־10,000 יהודים מ-40 מדינות (ביניהן: ארה״ב, קנדה, אוסטרליה, ארגנטינה, גרמניה, אנגליה, צרפת ועוד). העונה הנוכחית מסמנת התאוששות משמעותית בביקוש להגיע לישראל, למרות האתגרים הביטחוניים והמציאות המורכבת לגבי תדמיתה של ישראל בעולם. המשתתפים ייקחו חלק בסיורי עומק, מפגשים עם הקהילה המקומית, פעילויות חינוכיות והתנדבות משמעותית. במהלך 2026 צפויים להגיע לישראל יות מ־30 אלף משתתפים במסגרת סיורים ותוכניות שונות.
מאז הקמתו, תגלית נחשב לארגון הציוני-האסטרטגי המשפיע ביותר במאה ה־21, עם למעלה מ־900 אלף בוגרים ברחבי העולם. מעבר להשפעה על זהותם היהודית של המשתתפים, הארגון מהווה מנוע כלכלי ותיירותי משמעותי, במיוחד בפריפריה הישראלית. כ־50% מזמן הסיור של המשתתפים יתקיים בפריפריה – בצפון ובדרום – תוך חיזוק עסקים, אתרי תיירות וקהילות מקומיות. תגלית ממשיכה להיות גורם מרכזי בתמיכה בענפי התיירות בישראל, ובמהלך שנת 2025 היוותה 95% מהתיירות הקבוצתית הצעירה שנכנסה לארץ.
מנכ”ל תגלית, גידי מרק, מציין: “הקשר היחיד של ישראל לסטודנטים בקמפוסים בצפון אמריקה היום הוא תגלית, ובוגרי תגלית הם לעיתים היחידים שמסוגלים לייצג את ישראל בזירת הקמפוסים – הזירה שבה מתנהל היום חלק גדול מהמאבק על דעת הקהל. בלי תגלית, פשוט לא היה מי שיגיע לישראל ומי שיחזור לקמפוסים עם היכרות אישית ועם יכולת לדבר בשם ישראל. החשיבות של תגלית גדולה היום מתמיד, ואנחנו ממשיכים להביא לישראל עשרות אלפי צעירים מדי שנה.”
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו