המחלקה לחקירת שוטרים . צילום: צילום: הדס פרוש

בכירים במשטרה תקפו את מח"ש: "עברה את הגבול כדי לזכור בסיקור אוהד"

חקירת הניצב עורר סערה במשטרה אך גם תגובות זעם נגד המחלקה לחקירות שוטרים • "את נציב שב"ס הם עצרו כאחרון העבריינים, הם אפילו לא ביקשו לחסות את שמו תחת צו האיסור בעודו יושב אצלם בחקירה" • החקירה הסתיימה לאחר ארבע שעות, הניצב שוחרר בתנאים של הרחקה לתשעה ימים ממתקני משטרה ואיסור יצירת קשר עם מעורבים

בעקבות חקירת הניצב שפורסמה אתמול (רביעי), בכירים במשטרה פתחו במתקפה על מח"ש: "פרסמו על חקירת ניצב בעודו בחדר החקירות במטרה להשפיל אותו". הניצב נכון לרגעים אלו עדיין מוגדר כנחקר וצפוי להשתחרר בסיום החקירה בתנאים.

מפכ"ל משטרת ישראל רב ניצב דני לוי (ארכיון) %2F%2F משה בן שמחון

כאמור, חקירת הניצב עורר סערה במשטרה אך גם תגובות זעם נגד המחלקה לחקירות שוטרים. "את נציב שב"ס הם עצרו כאחרון העבריינים, הם אפילו לא ביקשו לחסות את שמו תחת צו האיסור בעודו יושב אצלם בחקירה" אומרים בכירים במשטרה.

עוד הם מוסיפים: "צריך לחקור, גם המשטרה חוקרת אבל פה מח"ש עברה את הגבול והכל כדי לזכות בסיקור תקשורתי אוהד".

המפכ"ל דני לוי, צילום: אורן בן חקון

בתוך כך, תום דיון חירום שערך עם הסגל הבכיר במשטרה, המפכ"ל לוי החליט כי ראש יאח"ה יימלא את מקומו של הניצב.

לאחר ארבע שעות, החקירה הסתיימה והניצב שוחרר בתנאים מגבילים הכוללים הרחקה לתשעה ימים ממתקני משטרה ואיסור יצירת קשר עם מעורבים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...