"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
איזנקוט: "מתנגד לפסילת זכות ההצבעה למשתמטים חרדים - גם יגאל עמיר מצביע"
במפגש עם סטודנטים באוניברסיטת תל אביב, התייחס איזנקוט לחוק הגיוס וכינה אותו "מושחת ולא מתקבל על הדעת" • לגבי שותפות עתידית עם נתניהו אמר: "מבחינתי יש רק אפשרות אחת: לנצח אותו. הוא לא ראוי להמשיך להיות ראש הממשלה"
יו"ר "ישר!" גדי איזנקוט. צילום: יצחק שוקרון / באדיבות בשבע

איזנקוט: "מתנגד לפסילת זכות ההצבעה למשתמטים חרדים - גם יגאל עמיר מצביע"

במפגש עם סטודנטים באוניברסיטת תל אביב, התייחס איזנקוט לחוק הגיוס וכינה אותו "מושחת ולא מתקבל על הדעת" • לגבי שותפות עתידית עם נתניהו אמר: "מבחינתי יש רק אפשרות אחת: לנצח אותו. הוא לא ראוי להמשיך להיות ראש הממשלה"

נועם (דבול) דביר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

חבר הכנסת גדי אייזנקוט נפגש אחר הצהריים (רביעי) עם אגודת הסטודנטים באוניברסיטת תל אביב. בשיחה התייחס ליוזמה לפסול את זכות ההצבעה של משתמטים מגיוס. "הצבעה במדינה דמוקרטית זו זכות יסוד, אני נגד שלילת זכות בחירה לאזרחי מדינת ישראל", אמר. "רוצחים מצביעים, יגאל עמיר לצערי הרב מצביע, ולכן אני המלצתי לחברים שלי באופוזיציה שיסירו את הדרישה הזאת מעל סדר היום. זה מדרון חלקלק ומסוכן בדמוקרטיה".

את חוק הגיוס שמקדמת הקואליציה כינה איזנקוט "חוק מושחת שאינו מתקבל על הדעת". לדבריו, המתיחות הביטחונית צפיה להימשך שנים ארוכות, ומצריכה צבא סדיר שיוכל לעמוד מול אתגרים רבים. "כרמטכ"ל שהסכים לקצץ את השירות בארבעה חודשים, אני אומר היום שצה"ל חייב לגדול. דרושה מחויבות וערבות הדדית. לא יעלה על הדעת שיהיו צעירים במדינת ישראל שיגדלו ויתחנכו פה ויהיה להם פטור מהמחויבות הזאת".

איזנקוט שלל את האפשרות שישתף פעולה עם נתניהו בקואליציה עתידית. "מבחינתי יש אפשרות אחת, לנצח את מפלגת הליכוד בראשות נתניהו, שהובילה את מדינת ישראל בעיוורון מובהק. הוא לא ראוי אחרי האסון הגדול ביותר מקום המדינה להמשיך להיות ראש ממשלה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...