"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
טרגדיה: נקבע מותה של הפעוטה שנשכחה ברכב בזכרון יעקב
חובש מד"א, שפעל בזירה, שחזר: "היא שהתה זמן רב ברכב סגור, ביצענו פעולות מצילות חיים שכללו קירור והחייאה" • הלילה, נאלצו הרופאים לקבוע את מותה
הזירה בה נשכחה התינוקת ברכב. צילום: דוברות מד"א

טרגדיה: נקבע מותה של הפעוטה שנשכחה ברכב בזכרון יעקב

חובש מד"א, שפעל בזירה, שחזר: "היא שהתה זמן רב ברכב סגור, ביצענו פעולות מצילות חיים שכללו קירור והחייאה" • הלילה, נאלצו הרופאים לקבוע את מותה

מישל מכול
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

פעוטה בת שנה נשכחה אתמול (חמישי) ברכב בזכרון יעקב, ובמהלך הלילה נאלצו לקבוע את מותה.

אתמול, צוותי הצלה שהוזעקו למקום ביצעו בה פעולות החייאה, ולאחר שליבה שב לפעום - היא פונתה לבית החולים רמב"ם כשהיא במצב קשה.

חובש רפואת חירום במד"א, יוסף יחזקאל פרידמן, שחזר: "כשהגענו למקום הובילו אותנו אל הפעוטה שהייתה מחוסרת הכרה, ללא דופק וללא נשימה, כשהיא חמה מאוד למגע. אנשים שהיו במקום סיפרו לנו שהיא שהתה זמן רב ברכב סגור. התחלנו בפעולות מצילות חיים שכללו קירור והחייאה מתקדמת, ולאחר שליבה שב לפעום העלינו אותה לניידת טיפול נמרץ של מד"א ופינינו אותה בדחיפות לחדר הטראומה בבית החולים."

הזירה בה נשכחה התינוקת ברכב, צילום: מד"א

במהלך הלילה, כאמור, נקבע מותה של הפעוטה. על פי נתוני ארגון בטרם לבטיחות ילדים, בשנת 2025, חמישה ילדים איבדו את חייהם כתוצאה משכחה או הילכדות ברכב (כולל המקרה הנוכחי).

אורלי סילבינגר, מנכ"לית ארגון בטרם לבטיחות ילדים: "ילד שנשכח או נלכד ברכב סגור אינו יכול לחלץ את עצמו. הימים עדיין חמים והטמפרטורה ברכב עולה במהירות, כשעיקר עליית הטמפרטורה מתרחשת ב-20 הדקות הראשונות. שכחת ילד ברכב יכולה לקרות לכל אחד והיא מושפעת משינוי שגרה, עייפות, הסחת דעת או סטרס. הורים יקרים, הטמיעו הרגלים פשוטים ומצילי חיים כמו הנחת חפץ שתזדקקו לו בסיום הנסיעה במושב האחורי או קביעת תזכורת בנייד לסוף הנסיעה. מומלץ להיעזר במערכת טכנולוגית המתריעה על שכחת ילדים ברכב כאמצעי הגנה נוסף״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...