"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
פרסום ראשון: האישום הצפוי לנהגת הטסלה בתאונה הקטלנית בבית הקפה
הנהגת צפויה לעמוד לדין בגין עבירה של גרימת מוות ברשלנות לאחר שרכבה פגע במיכאל וולדמן שישב בבית הקפה "מימי" ונהרג • הנהגת, בשנות ה-50 לחייה, יצאה עם הרכב שלה בבוקר חמישי מחנייה ממול בית הקפה, מסיבה שטרם התבררה, היא האיצה את הרכב ופגעה בעוצמה בבית הקפה
זירת התאונה בכפר סבא. צילום: יוסי זליגר

פרסום ראשון: האישום הצפוי לנהגת הטסלה בתאונה הקטלנית בבית הקפה

הנהגת צפויה לעמוד לדין בגין עבירה של גרימת מוות ברשלנות לאחר שרכבה פגע במיכאל וולדמן שישב בבית הקפה "מימי" ונהרג • הנהגת, בשנות ה-50 לחייה, יצאה עם הרכב שלה בבוקר חמישי מחנייה ממול בית הקפה, מסיבה שטרם התבררה, היא האיצה את הרכב ופגעה בעוצמה בבית הקפה

ירון דורון
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

נהגת הטסלה, שנכנסה עם רכבה לבית הקפה "מימי" בכפר סבא בחמישי שעבר, צפויה לעמוד לדין בגין עבירה של גרימת מוות ברשלנות. הרכב פגע במיכאל וולדמן, שישב באותה העת בבית הקפה ושתה קפה, וגרם למותו. הוא הותיר אחריו שתי בנות ובת זוג.

תיעוד פגיעת הטסלה בבית הקפה בכפר סבא %2F%2F השימוש נעשה לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

הנהגת, בשנות ה-50 לחייה, יצאה עם הרכב שלה בבוקר חמישי מחנייה ממול בית הקפה. מסיבה שטרם התבררה, היא האיצה את הרכב ופגעה בעוצמה בבית הקפה. וולדמן, תושב כפר סבא, בן 52, גרוש ואב לשתי בנות, שכאמור ישב לשתות קפה, נפצע באורח אנוש ובהמשך נקבע מותו.

הנהגת עוכבה לחקירה במשטרה ובתום החקירה שוחררה בתנאים מגבילים. בקרוב החקירה תסתיים והמשטרה צפויה להמליץ לפרקליטות להגיש נגד הנהגת כתב אישום בגין גרימת מוות ברשלנות, כאשר העונש המרבי בגין עבירה זו הוא 3 שנות מאסר.

וולדמן עבד בתחום הנדל"ן לצידו של אלון נמרודי, שבנו החייל שגופתו הוחזקה בידי חמאס, הובאה לפני שבוע למנוחות בבית העלמין בכפר סבא. יעל, בת זוגו, אמרה בבכי: "זה הלם, מיכאל היה מדהים".

ויקי לוי, שעבדה איתו, ספדה לו: "הלב שבור. טרגדיה נוראה פקדה אותנו. מיכאל וולדמן ממשרדי נהרג בתאונה שארעה במימי כפר סבא. מיכאל הוא סוכן ממשרדנו מידטאון שיווק ונדל"ן. איש יקר וחבר טוב. הלב שבור ומרוסק. כל זה ועוד הלוויה עצובה מאוד של תמיר נמרודי החטוף ששב אלינו, בנו של אלון נמרודי גם הוא ממשרדנו. יהי זכרם ברוך. מיכאל אתה כבר חסר לי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...