השליח המיוחד למזה"ת סטיב וויטקוף וחתנו של טראמפ ג׳ארד קושנר נפגשו היום (שלישי) בתל אביב עם שורדי שבי, ששוחררו ביום שני שעבר לאחר יותר משנתיים בשבי חמאס.
בפגישה השתתפו שורדי השבי עמרי מירן, גלי ברמן, זיו ברמן, יוסף חיים אוחנה, מתן אנגרסט, בר קופרשטיין, שגב כלפון, נמרוד כהן ואיתן הורן, ששוחררו במסגרת ההסכם ההיסטורי.
שורדי השבי הודו לוויטקוף ולקושנר על תפקידם המרכזי בהשגת ההסכם שהחזיר אותם הביתה, והביעו תודה עמוקה לנשיא טראמפ על כך שהעמיד את שחרורם בראש סדר העדיפויות. לאחר מכן, קראו שורדי השבי לשניים לא לוותר עד שיוחזרו כל 15 החטופים החללים שנותרו בשבי.
בנוסף, העניקו כמה מהשבים מתנות לשניים - בהן תמונה של המקום בו אמור לקום "אצטדיון טראמפ" בקריית ביאליק - וביקשו להעביר אותן גם לנשיא טראמפ.
במהלך הפגישה הבהיר וויטקוף את מחויבותה הבלתי מתפשרת של ארצות הברית למשימה, והביע ביטחון ביכולת להביא לשחרורם של יתר החטופים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו