"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לקראת שחרור החטופים: מסע של טרקטורים ייצא מכפר עזה לזכר ראש מועצת שער הנגב

40 טרקטורים יעשו את דרכם מכפר עזה לניר עוז לזכרו של אופיר ליבשטיין ז"ל, שנהרג בקרב ב-7 באוקטובר • במרכז השלטון האזורי נערכים לקלוט את החטופים שישובו, אולי כבר מחר

,עודכן
0השמעה
לזכרו של אופיר ליבשטיין ז"ל. צילום: ללא

במרכז השלטון האזורי נערכים לאפשרות שכבר מחר (ראשון)ישוחררו חטופיםולקבלם בצדי הדרכים ברחבי הארץ. ההיערכות מתבצעת במקביל לטקס לזכרו של ראש מועצת שער הנגב, אופיר ליבשטיין ז"ל, שנפל בקרב בזמן שהגן על יישובו ב-7 באוקטובר.

ביום ראשון בבוקר צפוי המרכז לקיים מסע מרגש של 40 טרקטורים שייצא מכפר עזה לכיוון קיבוץ ניר עוז, במסגרת אירועי ציון שנתיים ל-7 באוקטובר ובסימן השבת החטופים והוקרה לחיילי צה"ל וכוחות הביטחון.

הטרקטרונים מוכנים למסע,צילום: ללא

במהלך היום יתקיימו טקס זיכרון מרכזי בכפר עזה, ביקור באנדרטת התצפיתניות, סיור במתחם המכוניות השרופות בתקומה, ביקור באתר פסטיבל הנובה, וטקס סיום באנדרטת ניר עוז. באירועים ישתתפו עשרות ראשי מועצות אזוריות מכל רחבי הארץ.

מחכים לשובם. מסע של טרקטרונים לזכרו של אופיר ליבשטיין ז"ל,צילום: ללא

לדברי שי חג'ג', יו"ר מרכז השלטון האזורי וראש מועצת מרחבים, שהיה חברו הקרוב של ליבשטיין: "אנחנו נמצאים בימים היסטוריים וגורליים וכולנו מחכים להשבת כל החטופים. כולנו מאוחדים סביב ערך אחד, השבת כולם הביתה. השיבה של כולם תעניק לכולנו נחמה ותקווה מחודשת. האירוע נועד להבטיח שהדרך שסלל אופיר, דרך של ציונות, אהבת הארץ וההתחדשות, לא תיפסק. נמשיך להפריח את יישובי העוטף ולחיות כאן מתוך אמונה ואהבה לאדמה".

בהמשך דבריו הוסיף חג'ג' בהתרגשות: "עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחַ. אופיר, מי היה מאמין שביום שתכננו לנסוע לזכרך, אולי נלווה את החיים שחוזרים, ובכאב גדול על אחינו שישובו לקבורה בארץ. אתה נלחמת על הגבול הזה כדי לשמור עליו, וכעת, באותו שביל בדיוק, נחזיר אליו את החיים. זה הרגע שבו הכאב והתקווה נוסעים יחד".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר