"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
כריש נצפה בחוף בתל אביב: המתרחצים פונו מהחוף | צפו
כריש נצפה הבוקר סמוך לחוף הצוק בעיר • עיריית תל אביב עדכנה את התושבים לא להגיע לאזור • אתמול נצפה כריש באזור עתלית ומוקדם יותר השבוע גם בבת ים ובחופי אשקלון
כריש נצפה בחוף עתלית. צילום: השימוש נעשה לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

כריש נצפה בחוף בתל אביב: המתרחצים פונו מהחוף | צפו

כריש נצפה הבוקר סמוך לחוף הצוק בעיר • עיריית תל אביב עדכנה את התושבים לא להגיע לאזור • אתמול נצפה כריש באזור עתלית ומוקדם יותר השבוע גם בבת ים ובחופי אשקלון

,עודכן
0השמעה
[object Object]

כריש נצפה הבוקר (שבת) סמוך לחוף הצוק בתל אביב. בעקבות כך, הורו על המתרחצים בחוף הים לצאת מהמים ולהתפנות.

הקריאה בחוף הצוק להתפנות בעקבות הכריש//27א

הכריש נצפה סמוך לחוף הצוק הדרומי. עיריית תל אביב עדכנה את התושבים לא להגיע לאזור. זו פעם רביעית השבוע שכריש נצפה בחופי הארץ.

אתמול כריש נצפה בחוף באזור עתלית, ובמקום נשמעה כריזה שקוראת למתרחצים לצאת מהמים. לפי ההערכות, מדובר בכריש שהביא לסגירת חופים גם באשקלון, אשדוד ובת ים.

כריש לווייתני,צילום: יחצ

לפני יומיים (חמישי) עיריית בת-יםהורתה על סגירת כל חופי הרחצהבעיר לאחר שכריש נצפה באחד מחופי הים בעיר. גולש שזיהה את הכריש דיווח לשירותי ההצלה, שפעלו בהתאם להנחיות וסגרו את החופים.

ביום רביעיחופי הרחצה באשקלון נסגרובאופן מיידי מאותה הסיבה - כריש שנצפה מול חופי העיר, וכלל המתרחצים פונו.

כריש הלוויתן בים התיכון - תצפית נדירה

הופעה של כריש לוויתן בחופינו מהווה תצפית יוצאת דופן וחשובה במיוחד. איתמר אבישי, המנהל המדעי בעמותת אקואושן, מציין כי: "אף על פי שאנחנו מכירים תצפיות של כריש הלוויתן בים סוף, הופעתו נדירה ביותר בים התיכון".

בעקבות חשש מכריש: המצילים באשקלון מבקשים לצאת מהמים| דוברות עיריית אשקלון

כריש הלוויתן אינו סתם כריש. הוא הדג הגדול ביותר בעולם, ויכול להגיע לאורך של כ-18 מטרים. למרות גודלו המרשים, חשוב לזכור שהוא אינו טורף. כריש הלוויתן מסנן את מזונו - בעיקר אצות ויצורים פלנקטוניים זעירים - ישירות מהמים, זאת בדומה ללוויתנים מסנני מזון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו