"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

איש חינוך שנחטף מבית אחיו: איתן הורן חזר הביתה

איתן הורן (39) הגיע בשבת השחורה לניר עוז לבקר את אחיו הגדול יאיר • המחבלים שחדרו לקיבוץ חטפו את שניהם • "איתן הוא איש מצחיק שעושה שטויות"

,עודכן
0השמעה

המפגש של איתן הורן עם משפחתו בנקודת הקליטה הראשונים / דובר צה"ל

איתן הורן (39) גר בכפר סבא. בשבת השחורה הגיע לניר עוז לבקר את אחיו הגדול יאיר, והמחבלים שחדרו לקיבוץ חטפו את שניהם.

מאז יאיר הספיק לחזור משבי החמאס אחרי 498 ימים. מחבלי חמאס תיעדו את רגעי הפרידה שוברי הלב של השניים. במרץ 2025 חמאס פרסם את הסרטון והמשפחה אישרה את פרסומו. בסרטון איתן אומר בבכי קורע לב: "אני מאוד שמח שאח שלי יוצא מחר אבל זה לא הגיוני בשום צורה שמפרידים בין משפחות. תוציאו את כולם, אל תהרסו יותר את החיים של כולנו. תגיד לכולם שימשיכו את ההפגנות ושיוציאו את כולנו הביתה - תעשה הכל".

רותי סטרום ויאיר הורן מול בית שר הביטחון,צילום: אוריאל אבן ספיר

יאיר אמר יומיים לאחר שחרורו: "אני הייתי שם, הייתי במנהרות החמאס, אני חוויתי את זה בגוף שלי. ואני אומר לכם - אין לחטופים זמן, אין לנו זמן. חייבים להחזיר אותם עכשיו. כולם שואלים אותי מה אתה צריך? ואני עונה להם: אני צריך רק דבר אחד, תחזירו לי את אחי".

רותי סטרום, אמו, אמרה לאחר ששמעה מיאיר על מצבו: "יאיר סיפר על איתן שהוא סובל ממחלת עור והתנאים בלי שמש, מים, מקלחות והלחות במנהרות לא עוזרת בכלל. הם היו רוב הזמן יחד במנהרות".

איתן ויאיר הורן בסרטון שפרסם חמאס,צילום: ללא

משפחת הורן הגיעה לארץ מארגנטינה. איתן הבכור עלה בגיל 16 במסגרת תכנית נעל"ה, אחריו עלו עמוס ויאיר ולאחר מכן ההורים. איתן הוא איש חינוך שעובד במשלחות, פנימיות ותנועות נוער. הוא דוד פעיל לשני האחיינים שלו ואחד הבילויים המשפחתיים המועדפים הם משחקי כדורגל של הפועל באר שבע. גיסתו דליה קושניר: "איתן הוא איש מצחיק שעושה שטויות, משחק איתם ונותן את כל הממתקים שאימא לא מרשה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר