"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"חשודים עם נשק ברכב ישן": הבהלה בעיר הדרומית - והמסר המרגיע של המשטרה
אירוע ביטחוני חריג ליד ערד: דיווח על פג'רו כסוף ישן ובו ארבעה חשודים עם נשק • המשטרה מרגיעה: האירוע בטיפול כוחות הביטחון ואין סכנה ישירה למוסדות החינוך • הציבור מתבקש להמשיך בשגרה, לשמור על עירנות ועדכונים יימסרו במידת הצורך
ניידת משטרה (ארכיון). צילום: גדעון מרקוביץ'

"חשודים עם נשק ברכב ישן": הבהלה בעיר הדרומית - והמסר המרגיע של המשטרה

אירוע ביטחוני חריג ליד ערד: דיווח על פג'רו כסוף ישן ובו ארבעה חשודים עם נשק • המשטרה מרגיעה: האירוע בטיפול כוחות הביטחון ואין סכנה ישירה למוסדות החינוך • הציבור מתבקש להמשיך בשגרה, לשמור על עירנות ועדכונים יימסרו במידת הצורך

רונית זילברשטיין
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

אירוע חריג התרחש היום (שני) בגזרת ערד, שעורר בהלה. הדיווח כלל מידע על רכב פג'רו צבע כסף, דגם ישן, עם ארבעה חשודים עם נשק. עם זאת, במשטרה מיהרו להרגיע.

"כעת מתנהל אירוע בטחוני בסביבת ערד, שקשור ברכב חשוד שהגיע מאזור חברון", נכתב באחת ההודעות.

ראש עיריית ערד הוציא הודעה לתושבים כי התקבלה התראה כללית לאזור הדרום: "כוחות צבא ומשטרה יחד עם צוותי הכוננות נפרסו סביב העיר ערד ומבצעים בידוק לרכבים המגיעים לעיר. ממשיכים בשגרה כרגיל יש לגלות עירנות".

ערד, צילום: שאטרסטוק

"הנושא נמצא בטיפול צמוד של כוחות הביטחון. בשלב זה אין סכנה ישירה למוסדות החינוך בעיר. אני מבקש מכולם להמשיך בשגרה, לשמור על עירנות ולפעול בשיקול דעת רגוע". כתב גורם בעירייה.

הוא הוסיף: "במידת הצורך אעדכן באופן מיידי על כל שינוי או הנחיה נוספת. תודה על שיתוף הפעולה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...