"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
כתב אישום: קטין בן 15 פרץ לשני בתי כנסת בצפון וגנב אלפי שקלים | צפו
עם קבלת הדיווח על הפריצה, הגיעו שוטרי המחוז הצפוני למקום ופתחו בחקירה במהלכה הצליחו להתחקות אחר זהות הקטין שקשר את עצמו לאירוע נוסף
הקטין בן ה-15 בזמן הפריצה לבית הכנסת. צילום: דוברות המשטרה

כתב אישום: קטין בן 15 פרץ לשני בתי כנסת בצפון וגנב אלפי שקלים | צפו

עם קבלת הדיווח על הפריצה, הגיעו שוטרי המחוז הצפוני למקום ופתחו בחקירה במהלכה הצליחו להתחקות אחר זהות הקטין שקשר את עצמו לאירוע נוסף

עידן אבני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

קטין בן 15 פרץ לשני בתי כנסת בצפון וגנב אלפי שקלים - כתב אישום הוגש נגדו בבית משפט לנוער בטבריה.

צעיר בין 15 פרץ לבית כנסת בצפון דרך החלון וגנב אלפי שקלים %2F%2F דוברות המשטרה

לפני כחודש, בסוף חודש יולי, התקבל דיווח במשטרה אודות אירוע התפרצות לבית כנסת בעיר בגליל התחתון, בו נגנבו כ-4,500 שקלים במזומן מהמקום. עם קבלת הדיווח הגיעו שוטרי המחוז הצפוני למקום ופתחו בחקירה במהלכה הצליחו להתחקות אחר זהותו של הפורץ, קטין בן 15 שקשר את עצמו לאירוע התפרצות נוסף בעוד בית כנסת בעיר.

עם סיום שלב החקירה, כתב אישום הוגש נגדו בבית משפט לנוער בטבריה באמצעות שלוחת תביעות טבריה צפון לצד בקשה למעצרו עד לתום ההליכים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...