"רגעים קטנים שעושים הבדל": רומי גונן בסטורי ליום ההולדת, שהפעם היא באמת חגגה

שורדת השבי חגגה 25 עם המשפחה אחרי 471 ימי שבי בחמאס • "אמן שהמשאלה היחידה שלי תתגשם וכולכם תהיו פה כבר", כתבה לחטופים בעזה • "תודה לשם יתברך ולמשפחה שלי, אתם מרחיבים לי את הלב"

שורדת השבי רומי גונן שוחררה מהמרכז הרפואי שיבא לאחר כ-5 חודשי אשפוז בשיקום. צילום: מתוך אינסטגרם

שורדת השבי רומי גונן חגגה אתמול (שני) את יום הולדתה ה-25, הראשון מאז שחרורה מהשבי לפני כשבעה חודשים. בסטוריז שפרסמה באינסטגרם, גונן חשפה רגשות עמוקים על החגיגה הפרטית עם משפחתה, תוך הבעת תקווה לשחרור כלל החטופים.

שר הבטחון כ"ץ:"אנחנו רואים לראשונה שחמאס, אחרי שבועות, מוכן לדון בעסקה לשחרור חטופים" // אלעד מלכה

"אמן אמן שהמשאלה היחידה שלי תתגשם וכולכם תהיו פה כבר", כתבה גונן בפנייה לחטופים שעדיין נמצאים בעזה. בהמשך הסטורי הרגיש, היא תיארה את החוויה המיוחדת של החגיגה עם אמה ואחותה: "כמה חיכיתי לחגוג עם שתי הנשים האהובות עלי בעולם. כמה הן נלחמו על החיבוק הזה, על הרגע שידביקו לי נרות על צלחת ויעירו אותי בבוקר".

גונן המשיכה ותיארה את הרגעים הקטנים שלדבריה "עושים את ההבדל": "על הרגע שאכבה את הנרות ואבקש משאלה - רגעים קטנים שעושים את ההבדל. תודה תודה תודה – לשם יתברך, למשפחה שלי, לחברות שלי. אין דברים כמוכם. אתם מרחיבים לי את הלב".

רומי גונן חוגגת יום הולדת ראשון בביתה, צילום: אינסטגרם

בסיום הסטורי, גונן הביעה תקווה לעתיד: "בע"ה בקרוב כולם יקבלו סוף כמו שלנו".

רומי גונן הייתה בשבי חמאס 471 ימים, ושוחררה בחודש ינואר במסגרת השלב הראשון של עסקת החטופים, יחד עם אמילי דמארי ודורון שטיינברכר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר