שוהה בלתי חוקי נעצר בראש פינה עם תעודת זהות מזויפת

החשוד תושב שכם בן 35, ניסה להימלט מהשוטרים ונתפס לאחר מרדף • הוא התקבל לעבודה במסעדה לאחר שהציג למעסיק תמונת תעודת זהות ישראלית עם תמונה שלו • השבוע נתגלו גם 40 תושבי עזה השוהים בישראל בניגוד לחוק

תעודת זהות מזוייפת של תושב שכם. צילום: דוברות המשטרה

תושב שכם בעל עבר בטחוני נעצר על ידי שוטרי המחוז הצפוני בראש פינה לאחר שהועסק במסעדה בה הציג תעודת זהות ישראלית.

שוטרי המחוז הצפוני פעלו אתמול (רביעי) בראש פינה לאחר קבלת אינדיקציה לתושב שטחים ללא אישורים המועסק במסעדה בישוב. בשעות הצוהריים נערכו בלשים בסביבתה של המסעדה וכאשר זיהה הכוח את החשוד מגיע לכיוון מקום עבודתו, הגיעו השוטרים לבצע את מעצרו ומיד כאשר זיהה החשוד את הכוח, ניסה להימלט אך נעצר על ידי השוטרים בתום מרדף קצר.

תושב שכם נעצר לאחר שהציג תעודת זהות מזוייפת, צילום: דוברות המשטרה

לאחר מעצרו ובניסיון להיתחמק מחשיפת זהותו, הציג עצמו החשוד כתושב ירושלים תוך שהוא מציין בפני השוטרים פרטים מלאים של אזרח ישראלי. לאחר בדיקה מול בעל המסעדה התברר כי החשוד הציג בפניו תמונה של תעודת זהות ישראלית התואמת לפרטים אותם מסר לשוטרים אלא שבתעודת הזהות שהוצגה למעסיק מופיעה תמונתו של החשוד.

החשוד נעצר לחקירה בתחנת המשטרה המקומית שם התבררה זהותו ועלה כי מדובר בתושב אזור שכם בן 35 בעל עבר בעבירות בטחוניות ובהתאם לממצאי החקירה צפויה המשטרה לבקש הבוקר להאריך את מעצרו בבית המשפט.

כזכור, שלשום, בפעילות של שוטרי המחוז הצפוני ולוחמי מג"ב ובעיר נצרת, חשפו השוטרים מספר דירות מגורים עם למעלה מ-40 תושבי עזה השוהים בישראל בניגוד לחוק.

מהמשטרה נמסר: "שהות של שוהים בלתי חוקיים משמשת פעמים רבות כבסיס ליציאה לפעילות חבלנית ופלילית. משטרת ישראל נאבקת בכל גורם המסייע להגעה ולשהות שב"חים בשטח מדינת ישראל ותפעל בכל האמצעים העומדים לרשותה על מנת למצות את הדין עם העבריינים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר