גבר בן 32, נכה צה"ל המתמודד עם פוסט־טראומה ממבצע "צוק איתן", ניסה היום (שני) לפרוץ בכוח למתחם אגף השיקום של משרד הביטחון בחיפה.
הגבר, אב לשני ילדים שמטופל במחלקת ההתמודדות עם פוסט־טראומה של האגף, סירב בשנים האחרונות לקבל טיפולים נפשיים, אך ממשיך לקבל תמיכה כלכלית מקיפה ושעות ליווי מהמערכת. היום, לאחר שיצר קשר טלפוני עם מוקד האגף כשהוא נסער והודיע שהוא בדרכו למקום, צוות המחוז הוזעק לשער כדי לנסות להרגיעו.
כשהגיע, ניהל שיחה עם המאבטחים, במהלכה שלף מיכל עם חומר נוזלי, שפך אותו על עצמו, ניסה לטפס על הגדר ולהימלט לתוך המתחם - ונפצע קל ברגליו במהלך ניסיון הבריחה. המאבטחים הצליחו למנוע את כניסתו ולעצור אותו. כוחות משטרה ומד"א שהוזעקו למקום פינו אותו לבדיקה פסיכיאטרית בחדר המיון של בית החולים רמב"ם, אך שם נמסר כי לא קיבל טיפול ולא רצה דבר.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
