"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תאונה קטלנית במודיעין: הולכת רגל נהרגה מפגיעת משאית
כוחות ההצלה שהגיעו למקום מצאו את האישה ללא סימני חיים ונאלצו לקבוע את מותה • פראמדיק מד"א: "מדובר בתאונה מזעזעת, לצערנו נאלצו לקבוע את מותה במקום"
זירת תאונה במודיעין (ארכיון). צילום: דוברות מד"א

תאונה קטלנית במודיעין: הולכת רגל נהרגה מפגיעת משאית

כוחות ההצלה שהגיעו למקום מצאו את האישה ללא סימני חיים ונאלצו לקבוע את מותה • פראמדיק מד"א: "מדובר בתאונה מזעזעת, לצערנו נאלצו לקבוע את מותה במקום"

אבי כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הולכת רגל כבת 30 נהרגה הבוקר (שלישי) מפגיעת משאית בכניסה למודיעין. המשטרה פתחה בחקירת האירוע.

הולכת רגל נהרגה כתוצאה מפגיעת משאית בקרית גת (ארכיון) \ תיעוד מבצעי מד"א

התאונה הקטלנית התרחשה ברחוב שדרות רבין בעיר. כוחות ההצלה שהגיעו למקום מצאו אותה עם חבלה רב מערכתית וללא סימני חיים, ונאלצו לקבוע את מותה.

"מדובר בתאונה מזעזעת, הולכת הרגל שכבה באמצע הכביש כשהיא מחוסרת הכרה ללא דופק וללא נשימה, עם פציעה רב מערכתית", סיפר פראמדיק מד"א אורן קיינר. "ביצענו בדיקות רפואיות אבל הפציעה שלה הייתה קשה מאוד ולצערנו נאלצנו לקבוע את מותה במקום".

האישה נפגעה ממשאית (ארכיון), צילום: תיעוד מבצעי מד"א

בוחני התנועה במחוז מרכז פתחו בחקירת האירוע. כתוצאה מהתאונה כביש 431 בצומת יצחק רבין-יהודה המכבי נחסם לתנועה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...