רוכב אופנוע נהרג היום (שישי) בתאונת עצמית במחלף רוקח בכביש 20. בוחני תאונות דרכים נמצאים במקום, ונסיבות האירוע נבדקות.
רוכב אופנוע בן 47 נפצע אנוש בתאונה בכביש 92 (ארכיון) / תיעוד מצבעי מד"א
כוחות ההצלה שהגיעו למקום מצאו את הרוכב מחוסר הכרה ובמרחק גדול מהאופנוע. לאחר בדיקות הם נאלצו לקבוע את מותו.
"מדובר בתאונת דרכים קשה מאוד", סיפר חובש רפואת חירום במד"א דוד יצחקי. "ראינו את הרוכב שוכב בשול הכביש כשהוא מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה עם פציעה קשה. ביצענו בדיקות רפואיות אבל הפציעה שלו הייתה קריטית ונאלצנו לקבוע את מותו במקום".
בתוך כך, פועל כבן 30 נמצא במצב אנוש בעקבות מכת חום באתר בנייה בדרך מנחם בגין בבת ים. הוא פונה לבית החולים תוך כדי פעולות החייאה.
"הובילו אותנו אל הפועל ששכב כשהוא מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה", סיפרו פראמדיקית מד"א אנה מינס וחובש רפואת חירום במד"א ישראל צאידי. "הוא היה מאוד חם למגע, התחלנו בפעולות החייאה שכללו עיסויים הנשמות ומתן תרופות ופינינו אותו בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבו אנוש".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
![[object Object]](/wp-content/uploads/2024/05/15/06/whatsapp-israelhayom-m-150-.gif)