קובי אמזלג. צילום: מתוך ערוץ היוטיוב שלו

"שישוב לבית הסוהר": משפיענים ויוצא ״האח הגדול״ נגד היוטיובר

הארבעה הגישו קובלנה פלילית הכוללת שורת ציטוטי אמירות חריפות של קובי אמזלג "בשם ציבור שלם שנפגע מאמירות הומופוביות וחשוכות" • אמזלג: חבורה של קנאים מטורללים" • בין אמירותיו: "הבוגר לאוניברסיטה לקבלה בטוסיק", "דומה למדען גרעין לפיצוץ אטומי בתחת"

המשפיענים דניס צ'רקוב, מישל טרוני, חיים גוזלי ויוצא "האח הגדול" ליאל קוצ'רי, החליטו לאחד כוחות נגד היוטיובר קובי אמזלג, והגישו לפני כשבוע קובלנה לביהמ״ש השלום בתל אביב-יפו, בה דרשו: "שישוב לבית הסוהר, שם מקומו".

במסגרת הקובלנה הפלילית שהוגשה ב-1.7.2025, עתרו ארבעת המשפיענים ויוצא הריאליטי, במטרה להטיל על מר קובי אמזלג עונש מאסר בפועל, לנוכח "דברי הבל יוצאי דופן בחומרתם" - כך לטענתם.

חיים גוזלי, צילום: Bellator Israel

במסגרת כתב הקובלנה שהוגש, נפרסו 30 ציטוטים, לכאורה מפיו של אמזלג - מה שלטענת הקובלים מהווה לשון הרע המחייב עונש מאסר לפי סעיף 6 לחוק איסור לשון הרע.

בין האמירות שצוטטו: "הבן אדם הזה דומה למדען גרעין לפיצוץ אטומי בתחת..", ״הבוגר לאוניברסיטה לקבלה בטוסיק על שם דנה אינטרנשיונל..", ״הבן אדם הזה דומה לעורלה של קנגורו..", ״יא נחש קוברה, יא פרצוף תחת.. יא טפו.. יא סמוכטה שאחרי פקט מרלבורו אדום יא מגעיל", ״נראה כמו בובת מין בת ארבע..", כלשון הקובלנה.

דניס צ'רקוב, צילום: מתוך ערוץ היוטיוב של דניס צ'רקוב

לטענת המשפיענים, אשר מיוצגים ע"י אותו עו"ד אהב כהן, חברו הארבעה ״לנוכח התרברבותו של אמזלג כי הוא מצוי בהליכי פשיטת רגל וכי ׳לא ניתן לתבוע אותו׳״ ופתחו בהליך קובלנה פלילית המיועד ״לשלוח את אמזלג בחזרה לבית הסוהר״.

מליאל קוצ'רי נמסר: "מדובר לא רק בכתב קובלנה בשם ארבעה אנשים - אלא בשם ציבור שלם אשר נפגע מאמרותיו ההומופוביות והחשוכות של אמזלג. צר לנו כי יש מי שמבקש להכפיש קהילה שלמה על מנת לגרוף לעצמו לייקים, כסף ובעיקר - תשומת לב אומללה."

ליאל קוצ'רי. צילום: רן יחזקאל, צילום: רן יחזקאל

ממישל טרוני נמסר: "לבחור שמשחק אותה עבריין ומכפיש קהילה שלמה - שמעתי שבבית הסוהר יש לא מעט חברי קהילה שישמחו לפגוש אותך."

מדניס צ'רקוב נמסר: "כשאיש קטן עושה צל גדול - סימן שהשמש שוקעת."

מחיים גוזלי נמסר: "בוכה מי שבוכה אחרון."

מטעם קובי אמזלג, אשר מיוצג על ידי עו״ד רועי גולן, נמסר: ״מדובר בעורך דין מושחת שפועל על פי סוג של ׳חברות׳ עם אותם אנשים שהגישו את הקובלנה. הם פועלים כמקשה אחת בכל מיני אירועים, תככים ומזימות. הגשתי קובלנה נגדית ותביעת לשון הרע נגד עו״ד אהב כהן. הוגשה גם קובלנה פלילית ללשכת עורכי הדין על עורך דין אהב כהן״, כך נמסר.

עוד לדברי אמזלג

מישל טרוני, צילום: צילום: מתוך האינסטגרם

, ״הגשתי קובלנה פלילית נגד חיים גוזלי והבן שלו, שהרביצו מכות רצח לקהל שבא לצפות באירוע שלהם, והגשתי תביעה נגד מישל ודניס בנוגע להגשת קובלנה פלילית מוטעית ושקרית. מדובר בחבורה של קנאים מטורללים. באיזו עוד מדינה בעולם, אנשים רוצים לשלוח אותך לבית סוהר, כשאתה נשוי עם שני ילדים בבית - כי עשית איזה סרטון חיקוי או כי לא השלמת עם זה שחיים גוזלי הרביץ לקהל שרכש כרטיסים ובא לצפות בו? אני בטוח בצדקתי, אף אדם נורמלי או שופט לא יקבל קובלנה הזויה כזאת, אנחנו לא בצפון ולא בדרום קוריאה, וזה מה שיש לי להגיד״, סיכם.

יש לציין כי עד למועד פרסום הכתבה לא הוצגו עדויות להגשת הליכים מצד קובי אמזלג נגד עו״ד אהב כהן ו/או מי ממיוצגיו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...