שורדת השבי דניאלה גלבוע שיתפה בחוויה מקוממת שקרתה לה בבית קפה בנווה צדק, כאשר מוכר סירב לבקשתה להשתמש בשירותים של המקום.
לפי עדותה של גלבוע, היא נכנסה לקפה וביקשה להשתמש בשירותים של המקום. המוכר סירב לבקשה שלה, אך היא ביקשה שוב והסבירה שהיא צריכה לשירותים באופן דחוף. המוכר המשיך להתווכח וסירב.
דניאלה אמרה לו כי ההתנהגות שלו מזכירה לה את הפעמים שהייתה צריכה להתחנן בפני המחבלים בשבי ללכת לשירותים, והמוכר ענה: "למי אכפת בכלל שהיית חטופה, אומרים לך לא אז לא. לכי מפה".
"למרות שהושפלתי אף אחד לא קם לעזור לי", סיפרה גלבוע. "אף אחד לא צריך לחוות את זה. עסק שמכבד את עצמו לא צריך להתייחס ככה לבני אדם!".
דניאלה שיתפה את המקרה בסטורי שלה, וצופים רבים החליטו להגיב והשאירו לבית הקפה ביקורות שליליות בגוגל כמחאה על ההתנהגות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו