"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הושגה שליטה על השריפה במלון באילת: לוחמי אש חילצו מספר לכודים מהמבנה
שריפה פרצה בקומה הראשונה של מלון אוויס טאוור באילת ככל הנראה בעקבות פיצוץ גז • 7 לכודים חולצו מהמבנה ו-6 מהם פונו לבית החולים כשמצבם טרם ידוע • לוחמי האש השיגו שליטה על השריפה וממשיכים בסריקת הזירה
שריפה במלון אוויס טאוור באילת. צילום: יהודה בן יתח

הושגה שליטה על השריפה במלון באילת: לוחמי אש חילצו מספר לכודים מהמבנה

שריפה פרצה בקומה הראשונה של מלון אוויס טאוור באילת ככל הנראה בעקבות פיצוץ גז • 7 לכודים חולצו מהמבנה ו-6 מהם פונו לבית החולים כשמצבם טרם ידוע • לוחמי האש השיגו שליטה על השריפה וממשיכים בסריקת הזירה

רונית זילברשטיין
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

לוחמי האש מתחנת אילת השיגו שליטה על שריפה שפרצה היום (שני) בקומה הראשונה של מלון אוויס טאוור בעיר. שבעה לכודים חולצו מהמבנה, מתוכם שישה פונו לבית החולים כשמצבם טרם ידוע.

לפי דוברות כבאות והצלה לישראל במחוז דרום ותחנת אילת, השריפה פרצה בקומה הראשונה של מלון אוויס טאוור, ובעקבותיה נלכדו שבעה אנשים במבנה.

מהממצאים הראשוניים בזירה, ככל הנראה מדובר בפיצוץ גז שגרם לפרוץ השריפה. כוחות כיבוי והצלה פעלו במקום מאז שהתקבל הדיווח על השריפה, ופעלו במהירות כדי להשיג שליטה על האש ולחלץ את הלכודים.

שריפה במלון אוויס טאוור באילת, צילום: יהודה בן יתח

נכון לעכשיו, חולצו שבעה לכודים מהמבנה, מתוכם שישה פונו לבית החולים למעקב ובדיקות, כשמצבם הרפואי טרם ידוע. לוחמי האש ממשיכים בפעולות סריקה ובידוק מקצועי של הזירה לבירור מלא של נסיבות האירוע.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...