החטוף אריאל קוניו מציין היום (חמישי) יום הולדת שני בשבי החמאס. בת זוגו, שורדת השבי ארבל יהוד, פנתה אליו בתקווה שישמע אותה.
״פאפ, לפני שנה ביום הולדת הקודמת שלך, התחננתי שיאשרו לי לכתוב לך על דף קטן מזל טוב, לשלוח לך את האהבה שלי ולחזק אותך. לכתוב לך כמה שאני מתגעגעת אליך. זה לא קרה", אמרה ארבל יהוד.
בת זוגו של החטוף אריאל קוניו, שורדת השבי ארבל יהוד מציינת לו יום הולדת
הוסיפה: "היום, ביום ההולדת השני שלך בשבי, אני רוצה להגיד לך, הלוואי שאתה שומע או רואה את כולם פה עכשיו מבקיעים גולים לכבודך ומייחלים לשחרורך המהיר ולשחרור כולם. אנחנו נלחמים עליך. עליך ועל כל השאר. אנחנו לא ננוח עד שתחזור. תישאר חזק, אל תאבד תקווה, אנחנו לא נרפה. אתה לא לבד. אני אוהבת אותך בלי סוף".
המשיכה ופנתה לממשלה: "ולמקבלי ההחלטות שאולי ״בטעות״ או ״במקרה״ שומעים אותי עכשיו - אין להם, ולא לנו את הזמן. די למלחמה. די לשפיכות הדמים של החיילים היקרים שלנו. כל דקה שם היא נצח, כל שנייה שם היא שברון לב - להם ולנו פה. המשפחות של החיים, שמייחלות להחזרתם ולשיקומם, המשפחות של החללים, שמתפללות שתהיה להם את היכולת לקבור את יקיריהם בכבוד, באדמתם, בבית שלהם. שיהיה להם קבר לעלות עליו, לכאוב ולהתגעגע. למשפחות של כולנו, יחד, לעם שלם, אין זמן".
בבוקר 7 באוקטובר ארבל ואריאל נחטפו יחד מהממ"ד בביתם.הם גדלו יחד בקיבוץ ניר עוז, לשתי משפחות מוכרות. "הם מכירים יחד מגיל אפס", שחזר בעבר נטע אח של ארבל. ארבל עזבה לתקופה את הקיבוץ וחזרה להתגורר בו לפני מספר שנים, אז גם החלה הזוגיות עם אריאל. מאז הפכו השניים לבלתי נפרדים, וניהלו זוגיות במשך שבע שנים, בתקופה שלפני השבת השחורה הם עשו את הטיול עליו חלמו וטסו יחד לארצות דרום ומרכז אמריקה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו