רוכב אופנוע בן 47 נהרג היום (שבת) בתאונת דרכים בכביש 92 סמוך לצומת מעלה גמלא.
האופנוע עלה באש והיה על הכביש, בעוד הרוכב נמצא מחוסר הכרה מעבר לגדר ההפרדה על סלעים. על פי עדותו של פראמדיק מד"א שחר בן ענת: "הוא היה ללא דופק וללא נשימה וסבל מפגיעה רב מערכתית קשה מאוד".
חובשים ופראמדיקים של מד"א ביצעו פעולות החייאה מתקדמות וממושכות והגבר פונה למרכז הרפואי צפון (פוריה) במצב אנוש תוך כדי המשך הטיפול הרפואי. בהמשך נקבע מותו. נוסעי הרכב שהיה מעורב בתאונה לא נזקקו לטיפול רפואי.
גבר כבן 40 ונער כבן 14 נהרגו בכביש 25
תאונה קטלנית זאת מתווספת לתאונה שאירעה הלילה (בין שישי לשבת) בכביש 25. גבר כבן 40 ונער כבן 14 נהרגו בהתנגשות בין ניידת לרכב פרטי סמוך לשגב שלום. בנוסף, אישה כבת 30 נפצעה קשה.
מבדיקה ראשונית של המשטרה עולה כי במהלך פעילות אכיפה נתפס רכב פרטי במהירות מופרזת של 170 קמ"ש, שלא שעה לקריאות השוטרים לעצור.
במהלך הבריחה, נהגת הרכב הפרטי פגעה בניידת נוספת סמוך לצומת שגב שלום. כתוצאה מהפגיעה נקבע מותו שלהנער בן ה-14. בהמשך נקבע מותו של מתנדב תנדב המשטרה. הודעה נמסרה למשפחתו.
פרמדיק מד"א איציק ינאי סיפר על הזירה הקשה: "מדובר בתאונת דרכים קשה מאוד. אחד מהרכבים היה סמוך לשול הכביש כשהנהג, גבר כבן 40 נלכד מחוסר הכרה וברכב השני שהיה בצומת היו 2 פצועים, נער כבן 14 מחוסר הכרה ואישה כבת 30 לכודה בהכרה מעורפלת".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
