הציבור התבקש היום (רביעי), לסייע בחיפושים אחר נער בסיכון שנעדר באזור בנימין. הנער, משה נצח, בן 17, נראה לאחרונה הבוקר בסמוך ליישוב עופרה. מדוברות יכ"ל נמסר לפני זמן קצר כי הנער נמצא "בריא ושלם".
דוברות יכ"ל: סוף טוב לחיפושים בגזרת בנימין: "בהמשך לדיווח על הנעדר משה נצח, כבן 17, שנעלמו עקבותיו בתאריך 04.06.2025 מאזור אור מאיר שבבנימין - הנ"ל אותר כשהוא בריא ושלם. תודה למאות המתיישבים על ההתגייסות המהירה".
מוקדם יותר היום, ארגון החיפוש וההצלה ביקש מהציבור לסייע בהפצת תמונתו של הנעדר ולדווח על כל מידע שעלול לסייע באיתורו. הארגון הדגיש כי מדובר במצב חירום וכל מידע, גם אם נראה זניח, עלול להיות חשוב לחיפושים.
לבסוף, נמסר מארגון החיפוש וההצלה: "כל מי שיודע דבר או שראה את הנער מתבקש לפנות בדחיפות למוקד יכ"ל בטלפון: 0544876709".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו