איתי שמאי הוא הנער בן ה-13 שנרצח לפי החשד על ידי אימו בערב חג השבועות. הלווייתו תתקיים ב-16:00 אחר הצהריים בגבעת שאול. כך פורסם היום (רביעי).
ממ"ז מרכז ניצב יאיר חצרוני בזירת השריפה במודיעין // דוברות המשטרה
בהודעת בית הספר שבו למד איתי נכתב: "בזעזוע, בצער רב ובכאב עמוק אנו מודיעים על פטירתו הטרגית של תלמידנו היקר, איתי שמאי. איתי היה נער רגיש, אכפתי ואהוב על חבריו ועל צוות בית הספר. חיוכו השקט, נדיבותו וליבו הפתוח נגעו בכל מי שהכיר אותו. בלכתו הפתאומית הותיר חלל עמוק בלב כולנו".
עוד כתבו בבית ספרו כי "איתי היה נער רגיש, אכפתי ואהוב על חבריו ועל צוות בית הספר. חיוכו השקט, נדיבותו וליבו הפתוח נגעו בכל מי שהכיר אותו. בלכתו הפתאומית הותיר חלל עמוק בלב כולנו. אנו מחבקים את כל מי שאהב אותו בשעה קשה זו".
בבוקר יום ראשון, ערב חג השבועות, אותרו איתי ואימו כשהם ללא רוח חיים בביתם שנשרף. על גופות השניים אותרו סימני אלימות, נבדק החשד שהדירה הוצתה. המשטרה פתחה בחקירה ומסרה: "מסתמן בשלב זה כי מדובר בחשד לרצח והתאבדות בתוך הדירה, תוך הצתה מפנים". קיים חשד כי האם רצחה את בנה ושמה קץ לחייה.
מפקד מחוז מרכז, ניצב יאיר חצרוני אמר בזירת האירוע: "אנחנו בוחנים את כל הכיוונים, בין היתר של רצח והתאבדות".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו