משפחות החטופים לא צריכות את חג השבועות כדי לזכור – הן לא שוכחות לרגע. אבל גם בהחג הזה, כשהשולחן ערוך והלב עדיין חסר, הן בחרו לשתף את כאבן. ברשתות החברתיות פורסמו פוסטים אישיים ומטלטלים, שנכתבו אל יקיריהן שעדיין מוחזקים בעזה – כבר חג שבועות שני.
לישי מירן-לביא, אשתו של החטוף עמרי מירן, כתבה:
"עמרילי, מזמן לא כתבתי לך, והנה עוד חג הגיע והחמניות שאתה ואני כל כך אוהבים פורחות. רוני ועלמא שלנו גדלות... אני לא יודעת עוד כמה ימים נספור, אני לא יודעת עוד כמה שבועות יעברו, אני יודעת שאנחנו לא נוותר ונמשיך עד שתוחזר. עמרילי – אנחנו אוהבות אותך, אנחנו מתגעגעות אליך, אנחנו מחכות לך. לילה טוב אבא עמרי 🌟 תחזירו כבר את עמרי 💔 תחזירו כבר את כולם.ן".
משפחתו של גיא גלבוע דלאל כתבה גם היא:
"השולחן לבוש לבן, האוכל כבר מוכן, סידור הפרחים עומד, והמפה פרוסה. הערב גיא לא ישב סביב השולחן, לא יאכל את הפיצה שהוא אוהב ולא יתחבק עם משפחתו. ערב חג שבועות שני, 604 ימים בשבי החמאס, עוצרים ולא שוכחים שגיא ו-57 החטופים הנוספים עדיין בעזה. מחכים לגיא שלנו ולכולם".
View this post on Instagram
ויקי כהן, אמו של החייל החטוף נמרוד כהן, שיתפה: "זה חג שבועות שני שאני לא מכינה את עוגת הביסקוויטים שנמרוד כל כך אוהב. ילד שלי, אם אתה מודע לתאריך היום, אני בטוחה שאתה חושב על עוגת ביסקוויטים. אני מחכה לך שתחזור, אכין לך בלי סוף. כמה שתרצה".
הצגת פוסט זה באינסטגרם
אביו של בר קופרשטיין כתב בקצרה ובכאב: "עוד חג הגיע ובר עדיין בעזה. מחכים כבר לעשות איתך מלחמת מים, ושלא תחווה מלחמה יומיומית על החיים שלך. תהיה חזק, אבא שלך מחכה לך כל כך".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו