לקראת עונת הקיץ: בחופי אילת מורידים מחירים

יותר מ-20 חופים הצטרפו ליוזמה המחודשת של עיריית אילת וימכרו מוצרי מזון ושתיה במחירים אחידים • גם מחיר הכיסאות ומיטות השיזוף יהיה אחיד בכל החופים

חופי העיר אילת . צילום: יהודה בן יתח

לקראת חופשת הקיץ שמתקרבת והמוני ישאלים שמתוכננים לפקוד את העיר, חופי אילת המחודשים מציעים מחירון אחיד במזנונים.

יותר מ-20 חופים הצטרפו ליוזמה המחודשת של עיריית אילת וימכרו מוצרי מזון ושתיה במחירים אחידים. גם מחיר הכיסאות ומיטות השיזוף יהיה אחיד בכל החופים.

נופשים בחופי אילת, צילום: עדי יניב

בשבועות האחרונים פקדו סיירת תיירות בעירייה את חופי אילת בהם פועלים מזנונים בחופים המוכרזים וגם בחופים הפתוחים וציידו את מפעילי החופים בשלט עם המחירון, מדבקה בחזית העסק וגם מחירון קשיח לדלפק. המחירים החדשים נקבעו לפי ממוצע המחירים בחופי הארץ וזולים מרובם.

מחירון אחיד בחופי אילת אינו חדש והוא הונהג כבר לפני עשור. עתה, לאחר מספר שנים בהן נפגעו חופי אילת מהסערה שפקדה אותם בשנת 2020 ולאחר ששודרגו במהלך משותף של משרד התיירות והעירייה כולל שבילי כניסה ויציאה מהחופים, שמשמיות חדשות, מקלחות ומלתחות ועוד, הונהג שוב המחירון האחיד.

בהתאם למחירון יעלה בקבוק מים קטן 5 שקלים, קרטיב 4 שקלים, שליש בירה ישראלית 21 שקלים ועוד. גם מחיר הכיסאות ומיטות השיזוף יהיה אחיד בכל החופים ויעמוד על 10 שקלים לכיסא ו-15 שקלים למיטת שיזוף. הצל כמו תמיד - בחינם.

חופי אילת, צילום: משה שי

המחירון האחיד תקף לאורך כל רצועת החוף של אילת המשתרעת לאורך 14 ק"מ מטאבה לעקבה, וכוללת 25 קטעי חוף, מחציתם לאורך רצועת החוף הצפונית שם ממוקמות 4 סוכות הצלה כולל בחוף הנפרד ומחציתם לאורך רצועת החוף הדרומית. שלושת החופים המוכרזים ברצועת החוף הצפונית נושאים את "הדגל הכחול" - תו סביבתי.

לצד המחירון האחיד ניתן ליהנות מהחופים שכוללים כאמור הצללות חדשות, מקלחות ומלתחות, שבילי גישה נוחים וטיילת רציפה ונגישה. בנוסף בחופים המוכרזים ממשיכים להנגיש את הכניסה לים גם עבור האוכלוסייה עם מוגבלות על ידי כיסא ציפה שנמצא בכל סוכת הצלה. עוד בחופי אילת נמשכות בימים אלה העבודות להחלפת כל סוכות ההצלה וכן תחזוקה מתמדת של אתרי הצלילה לצד שמירה על חופי אילת והסביבה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר