רוכב אופנוע נהרג בתאונה בכביש 1 . צילום: תיעוד מבצעי מד"א

תאונה קטלנית: רוכב אופנוע נהרג בהתנגשות עם משאית

גבר בן 30 שנסע בכביש 1 אותר ללא רוח חיים • צוות מד"א קבע את מותו במקום • המשטרה פתחה בחקירת נסיבות המקרה ועומסי תנועה כבדים נרשמו באזור

רוכב אופנוע בן 30 נהרג היום (חמישי) במהלך רכיבה בכביש 1 למזרח בסמוך למחלף קיבוץ גלויות. צוותי מד"א שהגיעו למקום איתרו אותו כשהוא ללא סימני חיים ועם חבלת ראש קשה ונאלצו לקבוע את מותו. עומסי תנועה כבדים נרשמו באזור.

רוכב אופנוע נהרג בתאונה בכביש 1, צילום: איחוד והצלה

בהודעה הראשונית של מד"א נמסר כי "בשעה 13:50 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב דן על רוכב אופנוע שנפצע במהלך רכיבה בכביש 1 למזרח בסמוך למחלף קיבוץ גלויות. חובשים ופראמדיקים של מד"א מדווחים על גבר כבן 30 ללא סימני חיים עם חבלת ראש קשה וקובעים את מותו".

פראמדיקים במד"א עומרי ירון ויששכר וויס וחובשת רפואת חירום במד"א מיריל אבו שקארה סיפרו: "כשהגענו למקום ראינו את רוכב האופנוע כשהוא שוכב בשולי הכביש עם פגיעת ראש קשה, הוא היה מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה, ביצענו בדיקות רפואיות אך הפציעות שלו היו קריטיות ונאלצנו לקבוע את מותו במקום".

אריה גולדברג וישראל ביטון, חובשי איחוד הצלה, מסרו: "מדובר בתאונה עם מעורבות משאית ואופנוע. למרבה הצער נקבע מותו של רוכב האופנוע בזירת התאונה - עקב אופי הפציעות הקשות מהן סבל".

רוכב אופנוע נהרג בתאונה בכביש 1, צילום: איחוד והצלה

מדוברות המשטרה נמסר כי "לאחר שהתקבל דיווח על תאונה בין משאית לאופנוע, משטרת ישראל פתחה בחקירת תאונת הדרכים הקטלנית. מותו של הרוכב נקבע במקום על ידי גורמי הרפואה. שוטרי מתנ"א ובוחני תאונות הדרכים של משטרת מחוז ת"א הגיעו למקום והחלו באיסוף ראיות וחקירת נסיבות התאונה. בשעה זאת נרשמים עומסים כבדים באזור".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...